(P) Cori Gramescu lanseaza primele antrenamente de aerobic cu denumiri in limba româna

12:03, 26 Martie 2015 publicat în Noutati

Programele fac parte din strategia de primavara a salii si se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor, pentru ca sala ofera clase pentru toate nivelurile de pregatire fizica: incepator, mediu si avansat.

Comunicat de presa

”Te doare tot”, ”Picatura chinezeasca”, ”Si greu, si repede”, ”Doare sau trece” ori „Tare ca piatra” sunt doar cinci dintre cele peste 40 de programe lansate in luna martie de Cori Gramescu in cadrul LadyFIT Gym, prima sala de aerobic din Bucuresti, dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor. Programele fac parte din strategia de primavara a salii si se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor, pentru ca sala ofera clase pentru toate nivelurile de pregatire fizica: incepator, mediu si avansat.

Citeste si:
Secrete de la Cori Grămescu: Primele 10 reguli de bază pentru a...
Secrete de la Cori Grămescu:...

”Am decis sa dam nume in limba româna orelor pe care le oferim la LadyFIT Gym pentru ca ne dorim sa aducem sportul intr-o zona a bunei dispozitii, a relaxarii si-al amuzamentului. In ultimii ani, industria de fitness din România a intrat intr-o zona a rigiditatii si seriozitatii, o abordare care nu are nimic de-a face cu motivele reale pentru care oamenii vin la sala din postura de amatori care vor sa se destinda dupa o zi de munca, plina de stres si probleme”, a explicat Cori Gramescu, care, cu aceasta ocazie, a anuntat si noua filosofie a echipei de la LadyFIT.

”Placere, bucurie, bunastare sufleteasca, vocatie, devotament. Toate acestea sunt valori in care echipa mea de la LadyFIT impreuna cu mine credem si pe care incercam sa le transmitem prin tot ce facem si clientelor noastre. Le incurajam pe femei sa fie mândre de ceea ce sunt, de feminitatea lor si de faptul ca isi dau silinta sa faca lucruri bune pentru mintea si pentru corpul lor. Femeile care vin la LadyFIT sunt oameni obisnuiti, nu atleti din reclame la branduri de sport celebre, si ele trebuie tratate ca atare, nu prin comparatie cu imagini ale unor sportive care au facut miscare toata viata”, a spus Cori Gramescu.

Citeste si:
3 ingrediente simple pentru o viata plina de vitalitate, invatate...
3 ingrediente simple pentru o...

”Nu am reinventat roata, dar am inteles un lucru simplu pe care fiecare ni-l dorim in orice moment al vietii: sa ne simtim acceptati si iubiti pentru ceea ce suntem. Toata lumea trage de fiecare dintre noi in fiecare zi si, de aceea, la LadyFIT vrem ca femeile sa gaseasca acel moment de respiro de care au nevoie, un loc in care timpul sa stea in loc, iar ele sa se dedice, macar pentru o ora, unui obiectiv clar: ele insele”, a completat Cori Gramescu.

Un abonament full time la LadyFIT Gym costa 246 de lei pe luna si doar 150 de lei pe luna acelasi abonament pentru eleve si studente, cele mai mici preturi pentru o sala de aerobic, care se afla in zona centrala a Bucurestiului.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri