12:03, 20 Martie 2015 publicat în Noutati

Pentru al doilea an consecutiv, KFC include in meniu combinatii delicioase ale produselor-vedeta, la pretul unic de 5 lei. Fanii brandului pot alege una dintre ofertele „hot”: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o portie mica de cartofi sau pot opta pentru varianta nepicanta: Booster + o portie mica de cartofi.

Comunicat de presa

Alaturi de ofertele pentru gustari, KFC are preturi speciale pentru o serie de meniuri: Dublu Crispy Sandwich, Dublu Booster si 5 Hot Wings® au acum pretul special de 15 lei. De asemenea, in perioada 16 martie – 6 mai, cele trei meniuri aduc premii garantate si numeroase premii prin tragere la sorti, in cadrul concursului KFC – “Nu e panica, man!”. Astfel, fiecare meniu cumparat poate aduce, garantat, un alt meniu la alegere (pentru 5 coduri inscrise in concurs) sau prin tragere la sorti un smartphone in fiecare saptamana si un smart TV la finalul campaniei. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile in aplicatia de Facebook KFC sau pe www.kfc.ro/promo.

Citeste si:
Sphera Franchise Group doneaza 100.000 de euro catre organizatia...
Sphera Franchise Group...

„Campania “Nu e panica, man!” a fost foarte apreciata de clientii nostri anul trecut, cand ofeream gustari delicioase la un pret foarte avantajos. In acest an, „nu e panica” nici daca vrei mai mult de o gustare: am adaugat in oferta trei meniuri complete la un pret special, dar si un concurs prin care premiem fidelitatea. Ofertele includ combinatii variate, pentru toate gusturile”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Noile oferte KFC sunt disponibile pana la data de 7 mai 2015. Pentru a afla mai multe despre fiecare oferta si premiile puse in joc, va invitam pe pagina de Facebook KFC Romania.

Citeste si:
Campania CEVA RANDOM printr-un nou serial #pebune marca KFC Social...
Campania CEVA RANDOM...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri