Feminitatea a inspirat, de-a lungul timpului, creatii artistice memorabile, a generat admiratie si pasiuni arzatoare. In 2015, feminitatea inseamna frumusete, curajul de a te exprima liber si de a fi tu insati, pentru ca femeia actuala este plina de viata si se simte minunat in pielea ei. Toate aceste principii stau la baza noii game Biotissima make-up de la Life Care, care celebreaza si pune in valoare vitalitatea si feminitatea femeii moderne.

Comunicat de presa

Suave si sofisticate in egala masura, produsele pentru machiaj Biotissima rostesc o frumoasa poveste despre feminitate. In plus, ele se vor imprieteni imediat cu pielea ta, datorita certificarilor BIO care aduc un plus de sanatate pentru ten. Ingredientele bio care stau la baza acestor produse sunt obtinute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare si purificare, extractie prin distilare sau presiune la rece, care pastreaza proprietatile si principiile active. Astfel, pielea are parte de cel mai bun tratament si ramane sanatoasa.

Noile produse Biotissima make-up inseamna bucurie de la prima privire, prin designul atragator si electrizant, pana la atingerea texturilor fine si efectul ravisant al culorilor. Biotissima make-up contine o colectie completa de produse pentru machiaj, care cuprinde fond de ten, corector pentru micile imperfectiuni, pudra compacta pentru ten, farduri de obraz, farduri de pleoape, tus pentru ochi, mascara, ruj si luciu de buze, intr-o varietate de culori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Disponibil in 3 nuante (light, medium, dark), fondul de ten are o textura cremoasa si hranitoare si confera tenului un aspect proaspat si radiant. Alaturi de acesta, cele doua nuante de corector se potrivesc oricarui tip de ten, mascand imperfectiunile. Retusul final este dat de pudra compacta matasoasa, care confera tenului aspectul mat si contribuie la rezistenta machiajului. In plus, fardurile de obraz Biotissima make-up, in variantele roz, piersica sau bronz, dau fiecarui machiaj stralucirea si eleganta mult dorite.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar machiajul potrivit poate pune in valoare luminozitatea privirii. Pentru ca fiecare culoare a irisului are nuantele sale preferate de fard, fiecare fard de pleoape Biotissima propune o combinatie de patru nuante pentru diferite stiluri de machiaj. Culori vii sau pastelate, texturi mate sau stralucitoare, paleta este foarte diversificata – alege-ti combinatia preferata de tonuri de albastru, mov, gri, verde, maro sau nude. Tusul de ochi, in varianta negru sau maro, este ideal pentru trasarea unui contur ferm, care intensifica privirea. In plus, Mascara Biotissima defineste genele, dar intr-o nota naturala.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Feminitatea inseamna curajul de a ti exprima personalitate prin culori si prin atitudine, iar buzele au privilegiul de a fi parte din acest spectacol. De aceea, rujurile Biotissima disponibile in 6 nuante (nude, roz, teracota, corai, rosu si rosu profund) ofera buzelor culoare intensa, volum si un aspect sanatos de invidiat. Formulele contin unt de cacao organic, ceara de masline, Viamerin (extract organic din legume cu efect emulsionant), ulei de ricin si de masline organic, ceara din caise si vitamina E, o combinatie de ingrediente care hidrateaza si hranesc buzele in profunzime. In plus, luciul de buze Biotissima este excelent, atat pentru a fi folosit individual, cat si pentru a accentua culoarea rujului ales.

Produsele Biotissima make-up sunt parte a universului Life Care, in care fericirea este traita in fiecare zi, si care inseamna sanatate si stare de bine, dar si frumusete, atitudine si libertate. Astfel, Biotissima make-up celebreaza femeia moderna, pentru care personajul principal al vietii sale este ea insasi. Produsele Biotissima make-up sunt disponibile pe www.life-care.com si la partenerii Life Care.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri