Incepand cu aceasta primavara, Eau Thermale Avene, specialistul in pielea sensibila, lanseaza gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului si ochilor persoanelor care se confrunta cu probleme medicale sau de sensibilitate.

Comunicat de presa

Lider in machiajul medical in Europa, gama Couvrance a fost conceputa de Laboratoarele dermato-cosmetice Eau Thermale Avene pentru a corecta imperfectiunile moderate sau severe ale pielii cu un machiaj cu efect de durata si in deplina siguranta, oferind toleranta maxima pentru pielea sensibila si hiper-sensibila.

In Romania, gama Couvrance cuprinde produse dermatocosmetice pentru machiajul tenului cu imperfectiuni usoare, moderate sau severe, precum si al ochilor sensibili sau ai purtatoarelor de lentile de contact.

Gama Eau Thermale Avene Couvrance este recomandata la nivel mondial de dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi si farmacisti datorita sigurantei formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea contin un numar minim de ingrediente, fiind fara parfum, fara conservanti, hipoalergenic si non-comedogen.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Produsele pentru ten din gama Avene Couvrance mascheaza in siguranta toate tipurile de imperfectiuni, indiferent de coloratie (predominant rosiatica sau vinetie) sau structura (cicatrici, semne de nastere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfectiuni de nuanta care pot fi acoperite se numara: inrosirea difuza (eritroza, cuperoza, rozacee, vase de sange vizibile), eruptiile localizate (acnee, cosuri), inrosiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfectiunile vinetii (cearcane, vanatai, echimoze, chirurgie post-cosmetica sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).
_______________________________________________
Produsele din gama Avene Couvrance acopera principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusete: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii si fixarea machiajului.
1. Neutralizarea petelor pielii
Pentru imperfectiuni severe:
Stick corector Avene Couvrance, 3g – 62 ron
Are un grad mare de acoperire (32% pigmenti), este usor de aplicat, are o textura bogata si este rezistent la apa, transpiratie si transfer. Disponibil in 2 nuante: verde (pentru acoperirea localizata a petelor rosiatice) sau galbena (pentru petele albastrui). SPF 20.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

2. Corectarea si uniformizarea tenului
Imperfectiuni severe:

  • Fond de ten compact Avene Couvrance, 9.5 g - Pret 83 ron

Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenti), oferind in acelasi timp un aspect natural pielii si este disponibil in formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textura bogata), fie tenului normal-mixt sensibil (textura pulbere, Oil-Free). Disponibil in cate trei nuante pentru fiecare tip. Formula pentru tenul sensibil, rezistenta la apa si transfer, cu SPF 30.

Imperfectiuni moderate si usoare:

  • Fond de ten fluid Avene Couvrance, 30 ml - Pret 80 ron

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenti) si o textura fluida, dar fara ulei. Este disponibil in trei nuante, pentru toate tipurile de piele sensibila, cu o formula rezistenta la apa si transfer, cu SPF 15.

3. Fixarea si finalizarea machiajului

  • Pudra mozaic Avene Couvrance, 9g – Pret 91 ron

Matifiaza si fixeaza machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibila in doua formule cu texturi diferite: pudra mozaic translucida, pentru pielea deschisa la culoare sau pudra bronzanta, pentru tenul inchis, avand un efect de blush.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.
  • Mascara cu toleranta ridicata pentru ochi sensibili , 7ml – Pret 65 ron

Mascara recomandata persoanelor cu ochi sensibili, purtatoarelor de lentile de contact si celor care se confrunta cu probleme medicale (precum intoleranta a ochilor, tulburari ciliare, post-proceduri operatorii), precum si pentru oricine isi doreste un produs sigur pentru ochi. Intensifica genele pana la cele mai mici fire, le recurbeaza si le separa una cate una, fara a incarca pleoapele. Rezista timp de peste 8 ore in ciuda transpiratiei, caldurii si umiditatii. Fara fenoxietanol, fara parabeni, fara parfum. Se demachiaza foarte usor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri