5 Martie 2015 publicat în Noutati 56 share-uri

Brandul romanesc de moda ETIC lanseaza colectia de primavara-vara 2015. Asa cum ne-a obisnuit in fiecare sezon, noua colectie abunda in culori vesele si este inspirata din culorile florilor si fluturilor.

Comunicat de presa

Brandul romanesc de moda ETIC lanseaza colectia de primavara-vara 2015. Asa cum ne-a obisnuit in fiecare sezon, noua colectie abunda in culori vesele si este inspirata din culorile florilor si fluturilor. Numele noii colectii este Just a Perfect Day - pentru ca ETIC creeaza look-uri ce pot fi purtate in fiecare zi, dar care te fac sa te simti bine, sa ai incredere in tine, sa te bucuri de viata.

Pentru noul sezon, ETIC a creat atat haine clasice, pentru birou, cat si tinute fresh, moderne, de zi, dar si de seara. Sacourile, pantalonii si fustele office au culori puternice, precum fucsia sau corai, si pot fi temperate cu piese in nuante de bej, alb sau negru, si ele disponibile in colectie. Rochiile au o multime de printuri, de la flori si fluturi pana la modele geometrice sau abstracte. Camasile si bluzele de vara sunt lejere, din materiale de calitate, cu detalii ce le scot din anonimat: insertii de dantela, margele, paiete sau aplicatii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Tinutele ETIC pot fi completate cu diverse accesorii disponibile in cele 10 magazine ale brandului, precum ochelari de soare, coliere, bratari, genti, curele si esarfe colorate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri