Viitorul sexului e chiar aici: noua divizie de tehnologie digitala a Durex se pregateste sa anunte o descoperire tehnologica mobila

Comunicat de presa

Durex, marca nr. 1 in lume pe piata produselor pentru imbunatatirea vietii sexuale, anunta ca si-a extins activitatea in domeniul tehnologiei digitale si va lansa un produs, care ne va revolutiona viata sexuala.

Durexlabs este primul pas important al companiei in piata digitala, iar obiectivul principal al acestei noi divizii de cercetare este sa schimbe comportamentul social si viata intima a cuplurilor prin intermediul tehnologiei mobile.

Durexlabs va anunta in scurt timp primul sau produs care schimba regulile jocului, o descoperire tehnologica ce-i va ajuta pe consumatori sa atinga orgasmul. Tehnologia a fost dezvoltata in parteneriat cu antreprenorul in domeniul tehnologiei Susie Lee, CEO al Siren Mobile, una dintre companiile de top in lumea tehnologiei mobile. Experienta de biochimist, biofizician si artist vizual a doamnei Lee a adus o perspectiva noua in relatia pe care o avem cu tehnologia mobila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Richard Arnold, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare Durex, declara: „Intelegem profund stimulii care tin de excitatie si a fost natural sa incercam sa combinam aceasta experienta pe care o avem cu tehnologia digitala.”

Susie Lee, directorul aplicatiei de intalniri Siren, spune: „A fost foarte interesant sa lucram cu Durexlabs. Odata cu dezvoltarea smartphone-urilor, a social media si a aplicatiilor de intalniri, tehnologia a dovedit ca e un mediu propice pentru a face oamenii sa se intalneasca si a mentine relatii stranse intre ei. Cu Durexlabs, trecem la un alt nivel, la care tehnologia intra in dormitorul nostru si ne imbunatateste viata sexuala.”
Durex cauta doritori in toata lumea pentru a fi primii care incearca aceasta descoperire. Oricine se poate inscrie pe site-ul www.durex.com/durexlabs si va avea parte de acces liber la aplicatie pentru o perioada limitata de timp.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri