Cum ne protejam impotriva bacteriilor si microbilor din jur pentru o perioada mai indelungata

Comunicat de presa:

Lider de piata in Romania pe segmentul protectiei antibacteriene, Protex intelege ca siguranta este esentiala pentru a ne putea bucura din plin de viata si a realiza lucrurile extraordinare pe care ni le propunem. Pentru ca sanatatea este puternica numai daca este ingrijita corespunzator, familia de produse Protex se imbogateste cu noul sapun lichid Protex Herbal rezerva de 750 ml, care asigura o protectie mai indelungata impotriva a 99,9% dintre bacterii.

Microbiologii estimeaza ca pe Pamant exista aproape cinci milioane de trilioane de trilioane (ceea ce, pe scurt, inseamna 1030) de tipuri de bacterii. Chiar daca nu intram in contact cu toate acestea in fiecare zi, o mare parte dintre ele inca reprezinta o amenintare pentru fiecare dintre noi. Mainile sunt cea mai simpla cale prin care microbii si bacteriile ne pot ataca organismul. Studiile arata insa ca spalatul mainilor poate fi o metoda eficienta de prevenire a unor probleme de natura medicala, precum infectii respiratorii si boli digestive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Asadar, alegerea unui sapun care sa iti asigure o protectie eficienta este o decizie importanta atat pentru sanatatea pielii, cat si pentru cea a organismului. Imbogatit cu extracte naturale care hranesc pielea si asigura o bariera anti-bacteriana de durata impotriva bacteriilor, sapunul lichid Protex Herbal este perfect echipat pentru a ne proteja sanatatea. In plus, datorita noului sapun lichid Protex Herbal rezerva de 750 ml, te poti bucura de aceeasi protectie pentru tine si cei dragi pentru o perioada mai indelungata.

Pentru ca stim ca sanatatea ta si a familiei tale este o prioritate pentru tine, iata si cateva sfaturi pentru o igiena corecta a mainilor:

• Spala-te pe mani de pana la 6 ori in fiecare zi;
• Spala-te intotdeauna pe maini dupa ce stranuti sau tusesti;
• Foloseste apa fierbinte – este mult mai eficienta impotriva microbilor;
• Sterge-te bine pe maini pentru a impiedica multiplicarea bacteriilor (ele iubesc umezeala).
Linia de produse Protex Herbal include:
• Sapun solid, 90g;
• Sapun lichid, 300ml;
• Sapun lichid rezerva, 750 ml.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Marca Protex include si gamele Ultra si Fresh.

Foto homepage: Shutterstock.com; maini


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri