3 Martie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Brio Sonores promit un concert cu totul special pentru toate doamnele si domnisoarele

Comunicat de presa

Baneasa Shopping City va invita la inceput de primavara sa va bucurati de evenimentele speciale dedicate femeilor. In perioada cuprinsa intre 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate sa beneficieze de tratamente de infrumusetare si sa participe la diverse activitati care au ca scop celebrarea si rasfatarea lor.

In aceasta perioada in Baneasa Shopping City, clientii vor fi invitati sa ia parte la diverse activitati, precum:
• Tratamente de infrumusetare, sesiuni de machiaj si coafare a parului, in Zona de rasfat unde participantii se pot bucura de intalnirea cu specialistii de la Evidence Beauty Salon, Flormar, L’Occitane, Marionnaud, Sephora, Sensiblu, Yves Rocher, Patio, MAC, INGLOT, Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Melkior şi Anastasia Beverly Hills.
• Ateliere origami (situat la etajul 1) - unde toti clientii Baneasa Shopping City isi pot exersa indemanarea si pune in practica toate ideile creative.
• Salon de tatuaje temporare (situat la etajul 1) - unde participantii pot sa isi aleaga cu ajutorul artistilor de tatuaje diferite modele.
• Sesiune foto, in cadrul Photo Corner (intitulata “Tu pe coperta”) – unde clientele vor avea sansa sa fie in fata camerei de fotografiat, la fel ca cele mai ravnite vedete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Data de 8 martie este o zi speciala pentru mame, iar cu aceasta ocazie intre 1 si 8 martie in Baneasa Shopping City, la parter, va fi amenajata o cabina video, numita “Multumesc, mama”, destinata tuturor celor care doresc sa lase un mesaj de mulţumire şi afecţiune pentru persoanele dragi. Toate clipurile filmate vor fi incarcate pe canalele de social media ale centrului comercial Baneasa Shopping City.

In plus, in seara zilei de 8 martie, incepand cu ora 18:30, va avea loc concertul Brio Sonores, la Fountain Atrium. Membrii trupei promit un moment artistic cu totul special dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor.

In luna dedicata femeilor, magazinele din cadrul Baneasa Shopping City ofera cele mai atragatoare oferte. De asemenea, se vor oferi vouchere cadou, precum si reduceri semnificative in zona de Food Court. In timpul saptamanii, intre 2 si 6 martie, ai o oferta speciala din partea Trattoria Buongiorno, sub forma unui voucher: un meniu, constand in Insalata Buongiorno sau Insalata cu ton, si o limonada cu miere, la 29 lei. Voucher-ul este oferit zilnic in cadrul zonei de infrumusetare de la parter, in zona brutariei Paul.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Desi este luna martie, barbatii nu vor fi ignorati, ci dimpotriva! Acestia pot primi consiliere de fashion individuala oferita de stilistii centrului comercial Baneasa Shopping City, cat si online, prin intermediul paginii de Facebook .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri