3 Martie 2015 publicat în Noutati 14 share-uri

Primavara isi face aparitia in nuante divine de albastru

Comunicat de presa

Inspirata de albastrul divin al cerului si auriul cald al nisipului, colectia de machiaj primavara 2015, Artistry Indigo Skies, surprinde frumusetea impresionanta a sud-vestului american si o transpune in nuante unice pentru un look inedit.

Rafinata si seducatoare in acelasi timp, noua colectie de machiaj, in editie limitata, cuprinde sapte produse concepute de catre Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY. “Primavara 2015 isi are sursa de inspiratie intr-una dintre cele mai frumoase palete de culori naturale din lume”, dezvaluie DiCecca. “Colectia Artistry Indigo Skies ofera femeilor din intreaga lume libertatea de a-si crea un look versatil, care sa se potriveasca oricarei stari de spirit.”

Rasfata-te cu Indigo Skies

Albastrul pastelat, indigoul intens si bejul stralucitor din Trio creioane-fard pentru ochi Artistry Indigo Skies ofera posibilitatea de a crea un machiaj al ochilor delicat si natural, dar si unul dramatic, de seara. La aplicare, creioanele au o textura cremoasa, transformându-se apoi intr-o pudra cu acoperire perfecta. Pot fi folosite ca fard de ochi sau creion de contur, iar formula usoara si rezistenta defineste, evidentiaza sau ofera umbre delicate ochilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Intensifica machiajul ochilor cu Mascara pentru volum Artistry Signature Eyes intr-un albastru-indigo stralucitor. Formula revolutionara FullFx da intensitate culorii si creste volumul genelor cu pâna la 600%, in timp ce textura cremoasa ofera luciu si le hidrateaza. Peria Magna Boost separa genele si le da volum, pentru a crea o privire dramatica.

Forma, luminozitate si definire cu noile rujuri Artistry Signature Color. Toate cele trei nuante splendide au in componenta pigmenti delicati pentru colorare si ofera o hidratare profunda a buzelor. Rujurile crema imbraca buzele intr-o culoare intensa, in timp ce rujurile diafane ofera stralucire si luminozitate culorii.


COLECTIA ARTISTRY INDIGO SKIES COLOR

Trio creioane-fard pentru ochi Artistry Indigo Skies
• Indigo – albastru marin, intens si luminos
• Sky Blue – albastru scânteietor, pastelat, cu accente de argintiu
• Desert Sand – bej-auriu cald, stralucitor
Pret recomandat de vânzare: 242,57 LEI

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Mascara pentru volum Artistry Signature Eyes
• Indigo: albastru intens, stralucitor
Pret recomandat de vânzare: 103,84 LEI

Ruj crema si ruj diafan Artistry Signature Color
• Coral Sunrise: roz-portocaliu
• Sandstone: bej natural cu luciu discret
• Pink Quartz: roz pal, sidefat
Pret recomandat de vânzare: 110,36 LEI

Colectia de Primavara 2015 se concentreaza pe machiajul ochilor. Creioanele de ochi au rol dublu, se pot utiliza pentru umbre sau contur, pentru a crea un look fascinant si versatil. Sper ca femeile vor experimenta si se vor bucura de cele trei nuante captivante”, adauga DiCecca.

Colectiile de machiaj Artistry se lanseaza in fiecare sezon, primavara si toamna. Produsele Artistry pot fi achizitionate exclusiv prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din România. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.amway.ro sau contactati un Intreprinzator Amway.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri