Unul dintre cele mai frumoase momente din an se apropie, iar nerabdarea creste. In asteptarea sarbatorilor de iarna ne pregatim cu drag casele, mesele, micile daruri personale si nu in ultimul rand, surprizele pentru cei apropiati.

Comunicat de presa

Si pentru ca fiecare cadou reprezinta o alegere in care pui suflet, NIVEA iti propune o serie de cadouri speciale in care a pus toata dragostea si priceperea pentru o piele frumoasa si sanatoasa, din cap pana in picioare.

Cu o experienta de peste 100 de ani in ingrijirea pielii si avand unul dintre cele mai moderne centre de cercetare stiintifica din lume, NIVEA ofera consumatorilor produse inovative de o calitate superioara incontestabila. Femeile din intreaga lume s-au convins ca NIVEA este brandul numarul unu ce are grija de ele si de intregul camin.

De sarbatori e timpul sa te bucuri de starea de bine din familia ta alaturi de cadourile speciale oferite de NIVEA!

I. Ingrijire in armonie cu tenul!

Cadoul NIVEA Q10 Plus.

Alege sa ai mereu un chip tanar si proaspat ce nu isi arata varsta! Ajutorul vine de la expertul in ingrijirea anti-rid NIVEA Q10 Plus, cu o formula in armonie cu tenul ce lupta impotriva ridurilor si ajuta la prevenirea aparitiei altora noi. Secretul consta in doua ingrediente cheie, coenzima Q10 si Creatina, substante active care se regasesc in mod natural in piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Componenta cadou:
1. NIVEA Q10plus anti-rid Crema de zi SPF 15, 50 ml
2. NIVEA Q10plus anti-rid Crema de ochi, 15 ml
Pret recomdat: 60.8 Lei

II. Hidratare si rasfat pentru tenul tau!

Cadoul NIVEA Aqua Effect.

Pe timpul iernii hidratarea tenului este vitala! Tenul fiecarei femei este unic, la fel si nevoile sale, de aceea ai nevoie de o ingrijire adecvata. Produsele NIVEA Aqua Effect cu tehnologia inovativa Hydra IQ hidrateaza intensiv tenul, il protejeaza de razele ultraviolet si asigura o baza de machiaj.

Componenta cadou:
1. NIVEA Aqua Effect Crema de zi hidratanta pentru ten normal, 50 ml
2. NIVEA Double Effect Demachiant pentru ochi bifazic, 125 ml
Pret recomandat : 21.68 Lei

III. Spune DA distractiei! Tenul tau va radia ca dupa un somn odihnitor!

Cadoul Q10 ENERGY

Noptile devin mai lungi de sarbatori, insa urmele de oboseala pot fi alungate cu usurinta de pe chipul tau. Recapata-ti culoarea si prospetimea din obraji cu crema anti-rid NIVEA Q10 Plus Energy. Creatina si Q10 din compozitie lupta eficient impotriva aparitiei ridurilor si liniilor fine, actionand din interior, trezind pielea la viata si conferindu-i un aspect proaspat si radios. Pentru un moment de rasfat dimineata foloseste spuma delicata de curatare NIVEA Aqua Effect.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui

Componenta cadou:

1. NIVEA Q10 Plus Energy crema anti-rid, 50 ml
2. NIVEA Aqua Effect spuma de curatare, 150 ml
Pret recomandat: 45.7 Lei

IV. O piele frumoasa, in fiecare zi

Cadoul NIVEA Body Milk

Pielea ingrijita va fi mereu la moda. Decolteul, mainile catifelate, picioarele hidratate, pielea fina a subratului sunt “micul detaliu” care face diferenta cu orice aparitie. O piele frumoasa ofera femeilor incredere si le ajuta sa aiba o tinuta impecabila zi de zi.
NIVEA vine in ajutorul femeilor cu trei produse de ingrijire. Laptele de Corp Hranitor destinat hidratarii pielii in profunzime, Gelul de dus Supreme Touch care catifeleaza si rasfata pielea sub dus si Deodorantul Fresh Natural, care asigura protectie si prospetime pentru intreaga zi.

Componenta cadou:

1. NIVEA Lapte de Corp Hranitor, 250 ml
2. NIVEA Gel de dus Supreme Touch, 250 ml
3. NIVEA Deodorant roll-on Fresh Natural, 50 ml
Pret recomandat: 36.06 Lei

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

V. Bucura-te de formula inovatoare de hidratare sub dus
Cadoul InShower

Pentru femeile active ce vor sa aiba grija de pielea lor, alege ingrijirea revolutionara de la NIVEA. Noua gama de produse hidratante sub dus de la NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului printr-o modalitate simpla si inovatoare de a te hidrata chiar in timp ce faci dus. Formula unica a produsului se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa gelul de dus. Foloseste gelul de dus delicat NIVEA Creme Soft, iar apoi aplica Laptele de Corp Hranitor sub Dus cu ulei nutritiv de migdale. Pielea ramane hidratata si catifelata si esti gata in cateva secunde.

Componenta cadou:

1. Lapte de Corp Hranitor sub Dus NIVEA, 250 ml
2. Gel de dus NIVEA Creme Soft, 250ml

Pret recomandat: 23.58 Lei

VI. Ingrijire de baza, pentru o stare de bine

Cadoul NIVEA Personal Care Fresh si Personal Care Volume

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte

Fie ca este vorba despre piele sau par, femeile iubesc produsele de ingrijire care le fac sa se simta bine cu ele insele. Pachetele NIVEA Personal Care Fresh si Personal Care Volume Sensation ofera ingrijire de baza in fiecare zi, pentru o stare de bine.

Componenta cadou Personal Care Fresh:

1. NIVEA Creme, 75 ml
2. NIVEA Fresh Natural Deo spary, 150 ml
Pret recomandat: 16.10 RON

Componenta cadou Personal Care
Volume Sensation:

3. NIVEA Sampon Volume Sensation, 250 ml
4. NIVEA Gel de dus Creme Soft, 250 ml
5. NIVEA Roll-on Black&White
Pret recomandat: 25.91 Lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri