Furnicaturi, mancarimi, senzatie de arsura, piele intinsa si dureri la nivelul radacinii firului de par?

Comunicat de presa

Aceste senzaţii neplăcute diferite indică prezenţa unul scalp sensibil.

Această sensibilitate exacerbată a scalpului, o reală sursă de disconfort, este frecventă având în vedere că în Franţa aproximativ o persoană din două este afectată de această problemă. Aceasta este de asemenea o problemă de care numeroşi pacienţi se plâng medicilor dermatologi deoarece aşteaptă să primească de la aceştia soluţii specifice pentru a calma aceste senzaţii inconfortabile.

Scalpul sensibil reprezintă o serie de senzaţii subiective neplăcute similare cu sindromul pielii sensibile, simptomul cel mai frecvent şi sesizat imediat al acestei afecţiuni fiind mâncărimea.

Mâncărimea care afectează scalpul sensibil este considerată „primară“, adică nu este consecinţa unei patologii asociate care generează mâncărimea scalpului. Prin urmare, necesită un tratament adaptat și, înainte de toate, specific.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Cine altcineva în afară de Laboratoarele Dermatologice DUCRAY, experţi în produse farmaceutice de îngrijire a părului, ar putea oferi dermatologilor şi pacienţilor o soluţie personalizată mai bună la problema scalpului sensibil?

Deşi subiective, simptomele de scalp sensibil vor fi mai degrabă tratate decât obiectivate. Astfel, în colaborare cu Laboratoarele Dermatologice DUCRAY, Profesorul Laurent Misery (Dermatolog, Şeful Departamentului de Dermatologie al Spitalului Universitar din Brest, Director al Laboratorului de Neurobiologie Cutanată) a elaborat o scală de evaluare, un real instrument de facilitare a diagnosticării, care ajută la evaluarea sensibilităţii părului şi optimizează astfel tratamentul acestuia.

Diagnosticarea scalpului sensibil:
Scală de evaluare

Rezultatul colaborării dintre Profesorul Laurent Misery (Dermatolog, Şeful Departamentului de Dermatologie al Spitalului Universitar din Brest, Director al Laboratorului de Neurobiologie Cutanată) şi Laboratoarele Dermatologice DUCRAY, scala de evaluare a „scalpului sensibil“este primul instrument de diagnosticare a acestei afecţiuni atât de frecvente.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Aceasta constă dintr-un test simplu şi rapid care facilitează obiectivizarea senzaţiilor manifestate în cazul scalpului sensibil şi, prin urmare, sugerează un tratament mai adaptat.

Diagnosticul se bazează în esenţă pe exprimarea de către pacient a unui număr de semne subiective precum mâncărimea, furnicăturile şi senzaţia de piele a scalpului întinsă.

Un sondaj realizat pe 2117 persoane în Franţa („Evaluarea severităţii şi a simptomatologiei scalpului sensibil utilizând un scor nou“) a contribuit la validarea acestui chestionar.

Şampon tratament fizioprotector pentru scalp sensibil

SENSINOL este un şampon tratament fizioprotector conceput pentru scalpul sensibil şi slăbit.

SENSINOL oferă o formulă cu toleranţă ridicată şi conţine un ingredient cu acţiune specifică asupra mâncărimii, principalul semn perceput al scalpului sensibil.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri