Fiecare femeie are propriile secrete cand vine vorba de hidratare – mici trucuri numai de ea stiute. Dar care este cel mai bine pastrat secret de hidratare care face parul unor femei sa straluceasca de la scalp pana la varfuri?

Comunicat de presa

Andreea Raicu iti dezvaluie acest secret - noua gama head&shoulders Moisturizing Scalp Care, cu extract de migdale, ce ofera scalpului hidratarea de care are nevoie pentru ca parul sa devina stralucitor si sanatos. head&shoulders lanseaza primul tratament – masca hidratanta Moisturizing Scalp Care.

Aceasta masca cu ulei de migdale a fost special conceputa pentru ca, impreuna cu samponul si balsamul din aceeasi gama, sa ofere hidratarea de care are nevoie atat scalpul, cat si parul. Masca Moisturizing Scalp Care se aplica direct pe scalp, prevenind uscarea acestuia prin ingredientele hranitoare pe care le contine. Aplicata de doua ori pe saptamana, lasa parul matasos si usor de coafat, fara a-l ingreuna.

Inspirati de similaritatile dintre piele si par, cercetatorii head&shoulders au creat aceasta gama in trei pasi (sampon, balsam si masca), care sa ofere nivelul optim de hidratare pentru scalp si par. Pentru ca scalpul sanatos si hidratat este baza parului frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Acum ca ai aflat cel mai bine pastrat secret al hidratarii, nu-ti mai ramane decat decat sa-l pui in practica si sa-l impartasesti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri