12:04, 25 Aprilie 2013 publicat în Noutati

Sa faci un cadou nu a fost nicicand mai usor! Daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi - de exemplu, matusii pe care nu ai vizitat-o de ceva timp sau bunicii la care ajungi mult mai rar decat ti-ai dori... -, de ziua de nastere, de onomastica, de Pasti, de sarbatorile de iarna sau, pur si simplu, intr-o zi ca oricare alta, magazinul online Dacic Cool iti vine in intampinare! Magazinul online cu produse romanesti Dacic Cool iti ofera de acum posibilitatea de a face o comanda ce va fi livrata la adresa mentionata de tine, in atentia persoanei pe care vrei sa o surprinzi cu un cadou Cool, Dacic Cool.

Comunicat de presa

Dupa efectuarea platii produselor comandate, magazinul online Dacic Cool va expedia coletul la adresa de livrare indicata de tine. Plata produselor comandate se face prin transfer bancar, banii depunandu-se in contul magazinului online Dacic Cool. Poti beneficia astfel de trimiterea coletului cu produsele achizitionate in atentia persoanei specificate la adresa de livrare.

Citeste si:
Randi: „Timpul petrecut alături de familie e cel mai prețios cadou...
Randi: „Timpul petrecut...

In plus, in cazul in care cadoul este pentru cineva care isi serbeaza onomastica, persoana la care va fi livrat coletul va beneficia, pe langa promotiile speciale de ziua numelui, si de toate promotiile active din magazinul online Dacic Cool (cu exceptia promotiei de dublare a valorii produselor comandate pentru ziua de nastere).

Pentru informatii suplimentare referitoare la produsele disponibile in magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro), puteti apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00) sau puteti trimite un e-mail la comenzi@daciccool.ro.

Citeste si:
Cu ce cadouri umplem coșul de Paște pentru copii?
Cu ce cadouri umplem coșul de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri