(P) Aliatul femeilor in lupta cu osteoporoza

12:09, 7 Septembrie 2012 publicat în Noutati

Stiai ca scheletul uman este format din 206 oase unite intre ele prin articulatii realizand impreuna structura de susţinere a corpului uman? Oasele si articulatiile sunt astfel proiectate pentru a asigura maximum de forţă şi mobilitate organismului.

Comunicat de presa

Pentru a se forma si a se mentine un schelet sanatos este esential aportul de calciu. Atunci cand organismul nu primeste suficient calciu, oasele sunt primele afectate, devenind moi si fragile. Deficienta indelungata de calciu duce la osteoporoza, o afectiune ce se manifesta prin deteriorarea ireversibila a oaselor.

Citeste si:
Secrete de la Cori Grămescu: Primele 10 reguli de bază pentru a...
Secrete de la Cori Grămescu:...

Femeile sunt primele tinte ale osteoporozei

Cea mai buna metoda de a lupta cu aceasta boala este prevenirea timpurie, cu ajutorul unui supliment nutritiv de calciu.

Un alt lucru care trebuie avut in vedere este faptul ca, administrarea de calciu poate determina formarea de nisip sau calculi renali prin depunerea lui la nivelul rinichilor. Pentru a preintampina acest efect negativ administrati concomitent un supliment de magneziu sau alegeti unul care sa la contina pe amandoua.

Citeste si:
3 Nutrienți care contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei
3 Nutrienți care contribuie...

Osteocare este solutia ideala pentru toate problemele, datorita formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

Contine calciu natural intr-o forma care ii asigura absorbtie maxima si se poate administra in 3 variante: efervescent cu gust placut de portocala sau comprimate de inghitit pentru adulti si varianta sirop pentru copii.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri