PREFERENCE FACE PARTE, DE ASEMENEA, DIN LEGENDA L'OREAL timp de 40 de ani Preference a adus femeilor tot ce este mai bun in colorarea parului la domiciliu.

Comunicat de presa

Preference nu este doar blond, roscat sau saten, Preference este o gama infinita de blonduri, roscaturi sau satenuri, cu nuante delicate, astfel incat orice femeie poate gasi tonul perfect, culoarea potrivita pentru ea si calitatea culorii parului pe care doar un stilist profesionist ti-o poate da.

Fiecare ton, care poate contine doua tipuri de nuante, este formulat cu atentie in laboratoarele noastre de cercetare, in cooperare cu Christophe Robin. De aceea, Preference este colorarea preferata a starurilor si profesionistilor la ora actuala. deoarece pentru aceasta colorare a fost inventata cu ani in urma celebra semnatura mondiala "Pentru ca merit", intr-o celebra reclama in care Joanne Dusseau spunea:

FOLOSESC CEA MAI SCUMPA COLORARE DE PAR DIN LUME. NU PENTRU CA NU IMI PASA DE BANI, CI PENTRU CA IMI PASA DE PARUL MEU. NU ESTE O SIMPLA CULOARE, MA ASTEPT LA O CULOARE NEMAIPOMENITA. CEEA CE CONTEAZA PENTRU MINE ESTE CUM SE SIMTE PARUL MEU, CATIFELAT SI MATASOS, CU VOLUM. NU MA DERANJEAZA SA CHELTUI MAI MULT PENTRU L’OREAL. PENTRU CA MERIT.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

COMPLEXUL DE EXTRA-STRALUCIRE 2012

IN FIECARE CULTURA, INDEOSEBI IN CULTURILE CU CLIMAT CALD, ULEIUL ESTE SUFLETUL MULTOR RITUALURI DE INFRUMUSETARE. AM ADAUGAT INTOTDEAUNA ULEI IN COLORANTII MEI, DEOARECE, IN PRIMUL RAND, ACEST LUCRU LE ARATA CLIENTELOR MELE CA iMI PASA DE MENTINEREA PARULUI LOR FRUMOS. CU BENEFICIILE LOR PROTECTOARE SI DELICATE, ULEIURILE AU CAPACITATEA DE ABSORBTIE IN PAR SI FAC COLORAREA MAI PUTIN AGRESIVA.

CONTRAR A CEEA CE CREDE MAJORITATEA, ULEIURILE NU BLOCHEAZa ABSORBTIA CULORII; ELE O AJUTA SA SE FIXEZE LIN, DE LA RADACINA PANA LA VARFURI.”.

IN CENTRUL FORMULEI PREFERENCE ATUNCI CAND SUNT ACTIONATE de amoniac Si oxigen

CEI DOI PREcurSORI BREVETATI DATORITA ACESTEI TEHNOLOGII CU REZISTENTA MARE exista doi precursori exclusivi ai culorilor, care au fost brevetati de L'Oreal.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Precursorii culorilor sunt molecule incolore, de dimensiune mica, ce penetreaza firul de par. prin procesul de condensare oxidanta, ei se combina unul cu altul si se transforma intr-o molecula coloranta mai mare, care, datorita dimensiunii sale marite, ramane in par. ai L’Oreal conduc la molecule colorante mai mari, care sunt ancorate in mod eficient in par, astfel incat pot face culoarea parului semnificativ mai rezistenta la samponare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri