Pantofii cu toc fac parte din arsenalul feminin al femeilor si din acest motiv, acestia sunt atat de ravniti. Tocurile ne pun in evidenta feminitatea si eleganta. Insa tot farmecul poate fi spulberat de grimase ce tradeaza senzatia de disconfort pe care pantofii cu toc o pot provoca daca nu sunt alesi cu atentie.

Pe ce sa nu dai banii...

Nu iti irosi bugetul pentru pantofi din panza (espadrile), fiindca indiferent de branduri nu sunt prea rezistenti. Cumpara-ti asa ceva doar daca planuiesti sa porti aceasta incaltaminte doar pentru un sezon si in acest caz, poti opta pentru ceva mai ieftin. Pantofii “in trend” nu prea isi merita nici acestia banii, fiindca in doar doua luni se vor demoda. De asemenea, daca ii vei pastra doar pentru petreceri sau reuniuni cu prietenii, va exista si riscul de a varsa bautura pe ei, asa incat este indicat sa cauti variante mai putin costisitoare.

Si acum... la cumparaturi avand in vedere:

1. Marimea pe care o purtam

Desi pare ceva atat de banal, de multe ori se intampla sa avem probleme cu marimea incaltamintei pe care o purtam. Cunoasteti subiectul fiindca in mod cert aveti macar o pereche de incaltaminte care nu va vine in mod corespunzator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Din acest motiv, este bine sa va masurati talpa piciorului intr-un magazin de incaltaminte pentru a lamuri aceasta problema odata si pentru totdeauna. Un magazin care se respecta ar trebui sa aiba instrumentele necesare pentru acest demers. Stiind in mod exact ce masura aveti, veti evita greseala de a investi in ceva ce nu va vine, chiar daca in functie de brand, calapoadele sunt uneori, diferite.

De asemenea, luati in considerare masura pantofilor in functie de tara unde au fost ei confectionati, fiindca asemeni hainelor, diversele regiuni ale lumii au un sistem de masuratoare diferit. Vizualizati acest tabel pentru a vedea diferentele. Cu toate acestea, firmele mari de incaltaminte vor folosi mereu, sistemul European de masuratoare.

2. Momentul din zi destinat gasirii unei perechi de pantofi

Fiindca in timpul zilei picioarele au tendinta de a se umfla, trebuie sa luati in considerare momentul din zi pe care il alegeti sa mergeti in cautarea unor pantofi. In caz contrar, incaltamintea pe care o cumparati dimineata s-ar putea dovedi prea stramta si neconfortabila seara. In acest caz, vizitati magazinele de incaltaminte in timpul dupa-amiezei.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

3. Testul mersului prin magazin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri