Noua revelatie din moda acestui sezon sunt esarfele - imense, colorate, din materiale superbe. Acestea sunt noile ready-to-wear, esarfele te vor transforma cu siguranta intr-o diva in acest sezon Primavara/Vara 2011. Esarfa = vivacitate, semn distinctiv, senzualitate, eleganta.
Cum sa porti esarfa ca bentita cu floricica (esarfa din video este marca Etro):



Cum sa porti o esarfa over-sized Richard Weston:



Cum sa iti legi o esarfa supradimensionata in jurul gatului (esarfa este marca Dianora Salviati):




Cum sa iti faci gentuta din esarfa:



Cum sa porti esarfa ca turban (aceasta este o esarfa Traits):



* Aceste tutoriale au fost realizate cu ajutorul stilistei Lauranne Plat de la Liberty London.

New York Times mai scrie ca branduri imense ca Hermès au ales sa marketeze esarfele ca obiecte de mare lux. De altfel, esarfele sunt obiecte vestimentare folosite in toate timpurile. O colectie itineranta de esarfe si alte obiecte inspirate de epoca Napoleoneana au fost expuse sub egida Hermès in trei orase europene: Lucca-Roma-Paris

Expozitia aflata acum la Paris se numeste “Mit si Frumusete” si prezinta esarfe (carrés) din matase minunata, pictate manual, majoritatea facand parte din colectia personala a lui Emile-Maurice Hermès.



Aceasta este una dintre esarfele Hermès inspirate de timpurile lui Napoleon. Ele erau expuse precum niste tablouri, luminate din spate si protejate de un geam de sticla. (Foto in cadrul expozitiei de la Palazzo Ducale - Lucca)

Hermès a lansat de asemenea si campania online J’aime Mon Carré (Imi iubesc esarfa) aratand moduri inspirate in care tinerii lumii isi poarta esarfele. De exemplu, sa ne oprim cu Hermès, in Tokyo:

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri