Designerul roman Stephan Pelger, castigator la äFashion&Fame: Design your dreamö

12:03, 2 Martie 2011 publicat în Moda

Designerul roman Stephan Pelger castiga competitia fashion a TV show-ului german äFashion&Fame: Design your dreamö. Pelger devine astfel chief designer al noului brand special creat pentru această emisiune, si anume ôGoldCutö distribuit de concernul german OTTO.

Juriul show-ului de televiziune „Fashion&Fame: Design your dream” difuzat de canalul german Pro7 l-a desemnat pe designerul roman Stephan Pelger castigator al competitiei fashion, in cadrul ultimei emisiuni desfasurate in data de 26 februarie.

“Concursul a reprezentat in primul rand o provocare pentru mine ca designer si o sansa pentru viitorul si notorietatea brandului Stephan Pelger. Pe langa expunerea mediatica de care am beneficiat, rezultatele obtinute imi vor facilita si accesarea pietei de profil in spatiul german. Un prim pas este distribuirea colectiei mele de catre concernul german OTTO”, a declarat Stephan Pelger.

Emisiunea de moda, sponsorizata de concernul german OTTO, a reunit 7 tineri designeri intr-o competitie pentru castigarea titlului de chief designer al brandului “GoldCut”, proiect initiat de designerul de moda international Philipp Plein. Astfel, colectiile vestimentare create de Stephan Pelger vor fi disponibile spre vanzare pe magazinul online www.otto.de si distribuite in opt milioane de cataloage Otto si cinci milioane de cataloage de trend.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânz─â ╚Öi bumbac: IA româneasc─â...
Artizani autentici, material...

Stephan Pelger a fost unul dintre cei sapte designeri selectati din opt mii de candidati pentru acest concurs de creatii, iar cele sase probe ale competitiei au constat in proiectarea si producerea unor articole de imbracaminte. Colectia completa castigatoare prezentata in finala concursului va fi oferita spre vanzare sub marca GoldCut.

Echipa Garbo ii adreseaza felicitari, designerului roman Stephan Pelger, pentru aceasta recunoastere internationala a valorii sale!

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de via╚Ť─â monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Despre Stephan Pelger

Absolvent al Fashion Institute Viena si castigator al unor importante concursuri de moda internationale, Stephan Pelger este unul dintre cei mai renumiti designeri romani. Inainte de lansarea propriului brand in Romania, Stephan a lucrat pentru Missoni, Schella Kann, Di Vercallo. Colectia Eisblumen lansata in ianuarie 2011 la Merzedes Benz Fashion Week Berlin s-a bucurat de un succes rasunator, talentul si creativitatea designerului fiind apreciate de cele mai importante publicatii de profil nationale si internationale.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri