14 Noiembrie 2019 publicat în Moda 4 share-uri

Nu puteam trece cu vederea reducerile de Black Friday de la Fashion Days mai ales daca aveam de gand sa achizitionam o geaca calduroasa, in care sa ne simtim confortabil, dar si frumoase. Iata 10 modele de geci si jachete aflate in sale in campania Fashion Days Black Friday 20190.

Haina de blana sintetica, reversibila, cu gluga

Este foarte ingenioasa si frumoasa aceasta geaca de la Esprit deoarece dispune de doua fete, una din material sintetic si cealalta din blana sintetica. Are si gluga asa ca o poti folosi cu cea mai mare incredere si in zilele friguroase, cu vant.

* O poti comanda aici

Geaca gri cu aplicatii din strasuri

Daca vrei o geaca speciala, cu mici accente de stralucire, si care sa poate fi purtata nu doar cu blugi, ci si cu fusta, aceasta geaca Fiorella Rubino poate fi modelul potrivit pentru tine.

* Poti comanda geaca cu aplicatii de Black Friday, la un pret redus

Geaca moderna Pepe Jeans London

Aceasta jacheta tip bomber are marele avantaj ca este si calduroasa, si lunga, depasind nivelul bazinului. In plus, are un aspect modern, iar captusala este colorata si intr-o culoare vesela de fuchsia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

* Puteti comanda geaca cu umplutura de puf Zenia de pe Fashion Days, la pret redus de Black Friday

Geaca cu diverse imprimeuri Sigrun

Aceasta geaca cu imprimeuri de la Desigual este extrem de chic si moderna si poti iesi usor in evidenta cu ea. Are un guler inalt, iar blana sintetica de la gluga este detasabila.

* O poti comanda de aici de Black Friday

Jacheta nisipie cu detalii matlasate

Aceasta jacheta Motivi dispune de doua buzunare cu clapa pe partea frontala, iar constrastul dintre mat si lucios este tare placut ochiului si o face sa fie speciala.

* Jacheta poate fi cumparata la pret redus pe Fashion Days de aici

Geaca lunga cu detaliu in forma de inima

Aceasta geaca by Love Moschino are toate sansele sa va cucereasca inimile datorita imprimeului sau rosu aprins in forma de inima. O geaca simpla, dar tinereasca si indrazneata, pentru toate gusturile si varstele (si inimile mari :)).

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

* O poti comanda la pret redus de aici

Jacheta regular fit impermeabila

Cu totii avem nevoie de o jacheta impermeabila in garderoba noastra pentru a face fata cu brio (si fara sa ne udam prea mult) ploilor si zapezilor din anotimpul rece. Aceasta jacheta de la Helly Hansen de culoare gri este si frumoasa, si confortabila si calduroasa caci are o captuseala moale, din material teddy.

* O poti comanda de pe Fashion Days si o gasesti la reducere de Black Friday

Geaca Viennamy matlasata, de culoarea nisipului

Aceasta geaca are o superba nuanta de bej/ maro nisip, o croiala regular fit ce scoate talia in evidenta si gluga cu garnitura detasabila de blana sintetica.

* O gasesti la reducere de Black Friday pe Fashion Days

Geaca Geographical Norway cu vatelina si gluga Civil

Aceasta jacheta bleumarin din material sintetic este perfecta pentru zilel friguroase de iarna care vor veni. Are sistem de inchidere cu fermoar si capse, este foarte calduroasa si, ceea ce o face speciala, este faptul ca este rezistenta la picaturile de apa si zapada.

* O poti comanda de pe Fashion Days de aici

Geaca cu umplutura de puf si aspect matlasat

Aceasta geaca este perfecta pentru zilele tarzii de toamna datorita culorii sale superbe de visina putreda, dar si confortului termic de care beneficiaza caci este umpluta cu puf. Este moderna si chic, cu un guler inalt. OK

* Geaca visinie poate fi comandata la reducere de pe Fashion Days

Foto fr si main: By Andrei Korzhyts /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri