25 Iulie 2018 publicat în Moda 6 share-uri

Rochiile de seară sunt potrivite pentru o petrecere de majorat de neuitat.

Ai primit invitație la un majorat și nu știi ce ținută să porți? Ei bine, aici  găsești cele mai cool și în trend ținute pentru un majorat. Modele noi, rochiile de seară sunt potrivite pentru o petrecere de majorat de neuitat.

Realizate din catifea, dantelă cu paiete sau franjuri, aceste rochii te vor pune în lumina reflectoarelor.

Așadar, citește mai departe și află ce ținute ți-am pregătit pentru o petrecere de majorat reușită!

Cum să te îmbraci la un majorat

La un majorat trebuie să ții cont foarte mult de stilul vestimentar, dress code și de locație.

Încearcă pe cât posibil să adaptezi stilul tău vestimentar la cerințe pentru a evita anumite situații neplăcute.

La majorat trebuie să te simți confortabilă și cu bună dispoziție alături de restul invitaților.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Pentru a da un plus ținutelor, optează pentru cele mai îndrăznețe și cool accesorii pentru petrecerea de majorat.

Astfel, pentru seara majoratului îți propunem următoarele ținute pe care le poți aborda fără probleme.

Ținuta 1

Dacă stilul tău este unul feminin și distractiv atunci poți opta pentru o rochie tulle cu paiete. Acest tip de rochie dă foarte bine la petrecerea majoratului deoarece paietele conferă eleganță și avangardism pe de altă parte.

Dacă vrei să fii un pic mai îndrăzneață,  poți adăuga o pereche de bocanci sau sandale negre. Poți opta pentru o pereche de cercei statement.

Ținuta 2

Acest tip de ținută poate fi adoptat dacă vrei să arăți classy, simplă. Ei bine, pentru această ținută alege o rochie cu o croială care să se potrivească și să-ți scoată în evidență forma corpului. Poți opta pentru o rochie neagră midi din dantelă și decolteu la  care poți adăuga o pereche de cercei statement sau o geantă. La o astfel de rochie nu trebuie să adaugi prea multe accesorii deoarece are croiala care pare să fie în centrul atenției.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Ținuta 3

Dacă îți dorești ceva mai elegant, poți opta pentru o rochie bodycon cu crăpătură pe picior.

Acest tip de rochie se așează foarte bine corp și îți oferă lejeritate pe tot parcursul serii.

Poți dansa fără probleme și fără prea multe griji. Astfel, o rochie cu crăpătură pe picior îți va da un aer elegant și senzual. La această rochie poți adopta o pereche de pantofi “stiletto” statement.

Foto: Pexels

Ținuta 4

O altă idee de ținută este cea dedicată rochiilor din paiete cu pelerină. O astfel de rochie prezintă rafinament și strălucire pe tot parcursul petrecerii. Dacă adopți o astfel de rochie nu trebuie să te concentrezi foarte mult pe accesorii deoarece deține paietele. În sens contrar, ținuta devine mult prea încărcată cu alte accesorii.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Pentru o asemenea rochie poți adopta o pereche de sandale cu tocul subțire sau o pereche de pantofi “stiletto”.

Ținuta 5

Pentru această ținută îți propunem o rochie lungă din catifea. Acest tip de rochie da foarte bine pe oricine și nu trebuie să te ferești să o porți.

Catifeaua este un material elegant, sofisticat care oferă eleganță și șarm.

Pentru această rochie ai nevoie doar de o pereche de pantofi cu toc subțire și un machiaj cât se poate de natural. Încearcă pe cât posibil să nu exagerezi cu machiajul deoarece rochia scoate foarte mult în evidență trăsăturile corpului.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri