Less is more. Aceasta este rețeta de beauty favorită pentru Jessica Cosmetics. Simply, the best. Eleganța minimalistă.

Stilul de manichiura „negative space” sau „blank space” nail-art este un trend care vorbeste despre puterea simplității

Trend manichiură 2018: Cum arată?

Simplu. E o linie albă sau un spațiu lăsat liber pe unghie, atunci când îți faci manichiura. E un efect repetitiv, creativ, aplicat pe una sau pe toate unghiile tale.

„Negative space nail art” este o tehnica de ultima oră în domeniul manichiurii, spune Cătălina Stoica, Nail Expert. Însă acest trend este cu atât mai spectaculos cu cât el se focusează pe unghiile naturale atât de apreciate de Jessica Cosmetics.   O unghie naturală, sănătoasă, pusă în valoare de un lac negru este wow. Este un trend simplu, minimalist, dar atât de avangardist. Vedetele de la Hollywood iubesc simplitatea acestui look. Design-ul și formele geometrice au căpătat acum un elan de primăvară prin mixarea culorilor strălucitoare, a  pastelurilor. Totul în cadrul unei singure culori de bază (alb sau negru).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Totodată, izul noului sezon se resimite și la nivel de accese de culoare cum ar fi roșul, albastrul, albul. În 2018, manichiura „negative space” va căpăta o formă mai precisă, mai geometrică. Mai perfectă.

Tu ce trend porți?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri