ghid pentru o viaţă împlinită

TOP Trend manichiură pentru Primăvara-Vară 2018

Less is more. Aceasta este rețeta de beauty favorită pentru Jessica Cosmetics. Simply, the best. Eleganța minimalistă.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Cu siguranță, înainte de Moș Crăciun, îl aștepți, ca în fiecare an, pe Mr. Black Friday. Vine, ca de obicei,... Vezi ofertele


Stilul de manichiura „negative space” sau „blank space” nail-art este un trend care vorbeste despre puterea simplității

Trend manichiură 2018: Cum arată?

Simplu. E o linie albă sau un spațiu lăsat liber pe unghie, atunci când îți faci manichiura. E un efect repetitiv, creativ, aplicat pe una sau pe toate unghiile tale.

manichiura 2018

„Negative space nail art” este o tehnica de ultima oră în domeniul manichiurii, spune Cătălina Stoica, Nail Expert. Însă acest trend este cu atât mai spectaculos cu cât el se focusează pe unghiile naturale atât de apreciate de Jessica Cosmetics.   O unghie naturală, sănătoasă, pusă în valoare de un lac negru este wow. Este un trend simplu, minimalist, dar atât de avangardist. Vedetele de la Hollywood iubesc simplitatea acestui look. Design-ul și formele geometrice au căpătat acum un elan de primăvară prin mixarea culorilor strălucitoare, a  pastelurilor. Totul în cadrul unei singure culori de bază (alb sau negru).

Totodată, izul noului sezon se resimite și la nivel de accese de culoare cum ar fi roșul, albastrul, albul. În 2018, manichiura „negative space” va căpăta o formă mai precisă, mai geometrică. Mai perfectă.

Tu ce trend porți?

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului TOP Trend manichiură pentru Primăvara-Vară 2018.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.