Sarbatorim 7 ani de Answear si 7 ani de cand acest brand este alaturi de noi cu atatea idei, materiale, culori, energie pozitiva. Cu ocazia sarbatorii sale, magazinul online are o campanie atractiva prin care vor sa ne arate ca desigur, suntem principalele invitate la Party.

3. Answear - Cum ma imbrac la teatru?

O invitatie la teatru nu ar trebui sa o tratam ca pe o banalitate. Eticheta spune ca la teatru nu trebuie sa uitam nici eleganta si nici feminitatea si este o ocazie pe care noi femeile o cautam mereu, profitand pentru a alege tinute mai putin casual. Iata ce idei avem noi pentru o astfel de ocazie:

Tinuta pentru o seara la teatru

Nu sta prea mult pe ganduri si, pentru o seara la teatru alege o salopeta eleganta. Este un mix foarte feminin intre eleganta si comoditate si se potriveste unei astfel de ocazii. Propunerea noastra este aceasta din imagine:

Salopeta poate fi achizitionata de pe site-ul Answear.ro

Aceasta salopeta poate fi asortata cu o haina din imitatie de blanita. Pentru un look funcky si artistic, noi am ales-o pe aceasta, dar voi puteti sa mergeti si pe o idee uni:

Blanita poate fi achizitionata din magazinul Answear.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Tradiții de Paște. Paștele 2023

Cautand tinute deosbite dar in acelasi timp artistice si jucause, nu am putut trece peste aceasta rochie de efect:

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri