12:02, 6 Februarie 2014 publicat în Moda 1 share-uri

Proiect13 prezinta cel de-al doilea weekend de workshopuri de educatie vestimentara, “Cum ma imbrac”, in Vesuvio Café, pe 8 si 9 februarie, intre orele 11:00-16:00.

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste zece workshopuri si trei ateliere desfasurate pe parcursul unei luni. In cadrul celui de-al doilea workshop, Gabi Urda, Consultant Comunicare si Designer, va vorbi despre garderoba personala si redefinirea acesteia, despre tendinte si smart shopping.

Workshopurile “Cum ma imbrac” sunt gandite in asa fel incat fiecare participanta sa afle cat mai multe informatii utile pentru ea. Interactiunea este incurajata, iar pentru a exploata la maxim potentialul workshopurilor, in cel de-al doilea weekend, vom desfasura jocuri de rol cu haine din garderoba personala.

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...

Participantele sunt incurajate sa aduca trei obiecte vestimentare care le plac si trei care le displac pentru a descoperi cum editam si completam garderoba in functie de personalitatea, cariera si stilul de viata. Tot in weekendul cu numarul doi, aflam care sunt tendintele anului, cum putem sa le adaptam si sa le integram in garderoba personala. Ultimul punct de discutie pe lista este: smart shopping sau cum ajungem sa cumparam mai putin si sa alegem mai bine.

In cadrul primului weekend am discutat despre: tipuri de siluete, garderoba de baza si garderoba de ocazie, culori, haine care nu trebuie sa lipseasca din garderoba personala.

Citeste si:
Motive pentru care merită să colaborezi cu un designer de interior
Motive pentru care merită să...

Cassandra, participanta la primul weekend de workshopuri, spune: “Excelent workshopul! Highly recommended, chiar si pentru cine are impresia ca stie cum sa se imbrace. Gabi prezinta o multime de trucuri, da sfaturi din experienta, ofera solutii verificate pentru problemele noastre de "imagine". De asemenea, incurajeaza schimbul de idei intre participante, discutiile libere si intrebarile. Pleci de acolo nu doar cu idei noi despre cum sa te imbraci, dar si cu cateva prietene noi. Cafeneaua Vesuvio este un cadru foarte potrivit pentru aceste intalniri: luminos, cald cu chelneri discreti si eficienti.”

Mai multe detalii despre workshopuri se regasesc pe site-ul Proiect13 si pe pagina de Facebook.
Inscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. In mail trebuie sa precizezi numele tau, numele workshopului/ workshopurilor si/ sau atelierului la care iti doresti sa participi si numarul de telefon.
Pretul unui weekend de workshopuri si ateliere este de 130 RON si include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se inscriu la toate workshopurile si atelierele beneficiaza de un discount de 20%, iar persoanele care se inscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiaza de un discount de 10%.

Proiect13 este organizat cu sprijinul partenerilor: Vesuvio Cafe, Monique, Studio Coton, Pantofica.ro, HARTMANN si al partenerilor media: TV City, Mujer, Envy, Garbo, Bigcitylife.ro, instilulmeu.ro, La Revista, mayra.ro, orasulm.eu, Jurnal LifeStyle si IQool.

Despre Proiect13:

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa inteleaga ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale.

In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri