Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice.

Gemeni (Iubirea inseamna joaca)
- Acesta zodie sta sub semnul unirii si al afectiunii si cu toate acestea nu este deloc usor sa descoperi prin ce framantari trec femeile Gemeni. Desi sunt caracterizate de fidelitate, iar cei din jur le percep drept niste fiinte dedicate trup si suflet partenerului de viata, intr-un colt secret al inimii, nativele acestei zodii aspira la o altfel de dragoste decat cea pe care o au langa ele. Exista momente foarte dese in viata acestora cand viseaza la Luceferi de pe cer, iar dragostea pamanteana nu le mai ofera implinire sufleteasca. Viziunea pe care o au asupra iubirii este una inedita, jocurile in dragoste producandu-le o placere infinita. Le plac experientele diversificate si tanjesc uneori dupa alt partener. Si nu ezita sa-l caute si sa-si divulge marele lor secret daca partenerul este inchistat in conceptii traditionale.

Rac (Dragostea e a sufletului) - In dragoste, femeia Rac vrea stabilitate si viseaza la o dragoste care sa nu se limiteze doar la partea fizica si la satisfacerea unor simturi. Ii place tandretea, adora sa fie rasfatata, alintata, iubita. Ii place sa iubesca, iar cand iubeste, o face din tot sufletul, iubind si cu trupul. In dragoste, visul secret al Racului se concretizeaza intr-o cina romantica cu lumanari parfumate, cu petale de trandafiri presarate in jur si cu multe cuvinte dragastoase. Racul este mai mult indragostit de... iubire, viseaza la o dragoste mai presus de cele pamantesti si cauta vesnic o dragoste eterna. Si cu toate acestea, secretul femeii Rac este foarte bine pazit si nu poate fi descoperit decat de acele persoane care le inteleg cu adevarat.

Leu (Visul sau este prima iubire)- Pe buna dreptate se poate spune ca aceasta zodie are o inima de leu. Nu este deloc greu sa descoperi secretul acestei zodii: de fiecare data cand se indragosteste, Leul este convins ca a gasit dragostea adevarata. De fiecare data retraieste iubirea cu intensitatea sentimentelor asociate primei iubiri. In iubire, femeia Leu este ingenioasa, pasionala, seducatoare, iar cand simte ca iubeste, are o stralucire care se citeste pana si in clipirea genelor. Greseala acestei zodii este ca face uneori confuzia intre dragoste, atractie fizica si dorinta sexuala, desi isi doreste in secret sa afle ce presupune dragostea suprema. De aceea, cauta si cauta... iubind iar si iar...la fel ca prima data.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri