2 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 5220 share-uri

Karma poate fi imbunatatita, curatata, transformata. Oricine poate inlatura efectele karmei provocate de el insusi sau de altcineva, in aceasta viata sau in alta. Destinul karmic poate fi si el schimbat.

Cum sa atragi karma pozitiva in relatiile de iubire

Iubirea este unul dintre cele mai intense si profunde sentimentele, bratul de emotii care le ingemaneaza pe toate celelalte. Este incredibil cum un simplu sentiment, aparent insignificant, poate produce reverberatii atat de profunde in timp si spatiu. Este incredibil cum, de multe ori, karma este generata tocmai de acest sentiment, de lipsa lui, de exacerbarea, de neimplinirea sau de manifestarea sa gresita sau negativa. Se poate intampla de multe ori sa te simti prinsa intr-o situatie fara iesire, in acelasi tipar de situatii, sa fii atrasa de acelasi tip de barbati, sa repeti aceleasi greseli in relatiile tale de iubire, sa crezi ca de data aceasta ai gasit barbatul perfect si sa constati ca si de data aceasta barbatul tau perfect comite acelasi greseli pe care le-au comis barbatii din relatiile tale anterioare. Si te intrebi… DE CE? De ce iti permite viata? De ce iti permite destinul? De ce iti permiti tu? CUM? DE CE NU? De ce nu poti sa spargi tiparul karmei negative? Ba poti. Si nu trebuie sa faci lucruri spectaculoase pentru a atrage karma pozitiva in prezentul tau. Putem duce cu noi karma negativa din trecut sau o putem genera in prezent. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Actiunile, gesturile si cuvintele noastre au puteri infinite. Abuzurile, minciunile, infidelitatea, ranirea persoanei iubite, resentimentele, gelozia sau posesivitatea, manipularea, dorinta de a schimba persoana iubita… toate acestea pot genera karma negativa. Este usor sa dai drumul ghemului de actiuni negative si acesta sa se desire in continuare. Dar nu este nici imposibil si nici in afara legii sa incepi actiunea reversibila si sa aduni ghemul la loc, in starea lui initiala. Creeaza karma pozitiva in jurul tau, in relatiile cu ceilalti, dar si fata de persoana iubita. Indiferent ca este un gest infim sau un cuvant care atinge sufletul intr-un mod frumos, arata-i afectiunea in felul in care stii tu sa o arati. La fel cum este si ea cu tine, fii deschis, bun, intelegator fata de persoana iubita. Acordati intotdeauna atentie cuvintelor, actiunilor si gesturilor pe care vi le adresati reciproc.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Adresati-va unul altuia cuvinte frumoase si complimente, fara sa fie mecanice sau de forma. Continutul trebuie sa fie pur, neprefacut. Incarcati-va cuvintele cu sinceritate si asigurati-va ca exprima ceea ce simtiti unul fata de altul. Uneori, poate de prea multe ori, ne purtam mai frumos cu cei straini de noi si de sufletul nostru, decat cu persoana pe care o iubim. Uneori, suntem prea egoisti, prea infasurati in valul propriei persoane, asteptam prea multa iubire de cealalta parte a baricadei ca sa o putem oferi noi mai intai. Intr-un secol care promoveaza fericirea de sine pare un autosacrilegiu si calcare de sine in picioare sa doresti mai intai fericirea celuilalt… Daca si celalalt simte insa acelasi lucru ca si tine, de ce nu atunci?

Pentru a indeparta karma negativa acumulata din trecut, invata sa ierti si sa te ierti. Inchide ranile din trecut si iarta pe cei care le-au pricinuit. Resentimentele sau sentimentele de manie, ura, furie, orientate catre cineva care ti-a gresit in trecut pot produce efecte neasteptate in karma iubirii din prezent. Forta pe care o investim uneori in sentimentele negative poate fi uluitoare, iar energia ei poate produce catastrofe, indepartand energia pozitiva. Cand stii si poti sa uiti si sa ierti, atragi din nou iubirea.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Un alt moment in care in loc sa lasam loc karmei pozitive o intensificam pe cea negativa este reprezentat de certurile si conflictele in cuplu. In unele situatii, se poate intampla sa ajungem in acel punct critic in cuplu in care, pentru a ne elibera de sentimentele negative, sa simtim nevoia sa tipam la celalalt, sa il ranim prin vorbe, sa ii reprosam, sa ii adresam cuvinte despre care stim ca vor provoca durere. In aceste situatii, este indicat, sa va controlati iesirile. Faceti apel la puterea voastra de stapanire. Inainte de a va lasa prada primului imbold de a spune tot ce va trece prin minte, inima si gura inspirati adanc si expirati la fel de profund. Eliberati-va de sentimentele negative, racoriti-va inima sau faceti o plimbare scurta pe afara inainte de a continua conversatia cu partenerul. Veti vedea problema dintr-un alt punct de vedere, veti fi mai calm si va veti purta cu mai multa maturitate.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto fr si main: By Barandash Karandashich /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri