Gama GOURMET ofera o varietate de retete, produse cu ingrediente de inalta calitate, atent selectionate si preparate, pentru a satisface gustul celor mai rafinate pisici in diferite moduri.

Stii ca pisica ta este o adevarata cunoscatoare si uneori iti este foarte greu sa o ademenesti. La fel ca si tie, ei ii place sa se bucure de cele mai rafinate lucruri in viata.

Acesta este unul din motivele pentru care iti place sa o rasfeti in fiecare zi cu experiente culinare diferite.

Gama GOURMET ofera o varietate de retete, produse cu ingrediente de inalta calitate, atent selectionate si preparate, pentru a satisface gustul celor mai rafinate pisici in diferite moduri:

GOURMET Gold – o gama variata de retete delicioase pentru rasfatul simturilor celor mai rafinate pisici. Ingredientele de calitate sunt atent preparate si gatite cu cea mai mare grija pentru a crea retete de inalta clasa, cum ar fi delicatul Mousse, gustoasele Cubulete de carne in sos sau delicioasele Terine, toate acestea pentru a oferi pisicii tale experiente culinare unice.

GOURMET Perle - o gama rafinata de retete delicioase care incanta simturile pisicii tale cu experienta unui gust irezistibil in fiecare zi. Bucatelele din carne sau peste fin filetate sunt gatite cu cea mai mare grija pentru a crea retete inovatoare, cum ar fi fragedele Mini Fileuri servite cu legume sau intr-un sos delicios sau Les Marinades pentru o placere intensa.

Orice moment al zilei ar fi, pisica ta va trai o experienta culinara unica alaturi de retetele savuroase GOURMET.

Pentru a afla mai mult despre toate acestea si alte informatii despre GOURMET, acceseaza www.purina-gourmet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri