Numerologia este o stiinta care iti poate dezvalui care sunt defectele partenerului tau. Barbatul cu numarul 1 ca cifra reprezentativa este posesiv, gelos si nu are suficient de multa incredere in partenera sa.

5 – Partenera unui astfel de barbat va avea mult de furca cu el. Este capricios, are schimbari de dispozitii, este nehotarat atunci cand vine vorba de luat decizii. Totodata, se comporta uneori ca un maestru in arta procrastinarii, amanand la nesfarsit rezolvarea problemelor care apar in cuplu. Spune “te iubesc” fara rezerva si ezitare, insa atunci cand vine vorba de a-si intari cuvintele prin actiuni, actiunile sale se lasa muuult asteptate.

6 – Este o fire anxioasa ce are tendinta de a face din tantar armasar si de a-si face griji din nimic. Este atat de preocupat de ceea ce i se intampla sau i se poate intampla incat are tendinta de a-si neglija partenera. Uneori, partenera sa ii reproseaza faptul ca este distant si rece, chiar lipsit de imaginatie pe plan sexual. In loc sa se implice in relatia sa, se lasa coplesit de ea. In loc sa topeasca distanta, o amplifica. In loc sa incerce sa se schimbe, incearca sa isi schimbe partenera. Comunicarea cu el se realizeaza deficitar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

7 - Sexualitatea este extrem de importanta pentru acest barbat. Atat de importanta incat toate celelalte aspecte ale unei relatii sunt trecute pe un plan secundar. Are asteptari inalte in dormitor, insa uneori implicarea sa emotionala lasa de dorit. Considera ca daca reuseste sa-si faca iubita implinita sexuala, relatia sa se afla pe drumul cel bun. Este neglijent fata de nevoile emotionale ale partenerei sale. Partenera sa trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda si sa-i satisfaca nevoile sexuale. Lucrurile nu stau insa intotdeauna si viceversa. Nu accepta sfaturi relationale venind de la altcineva.

8 - Este adevarat ca daca se implica intr-o relatie, acest barbat se implica intru totul. Acest lucru nu justifica insa crizele sale de posesivitate. Acest barbat isi iubeste partenera, nimic de spus… Are insa tendinta de a trece cu vederea nevoia ei de libertate si intra cu brutalitate si in spatiul sau personal. Nevoia sa de a primi atentie si afectiune din partea partenerei nu pare a fi satisfacuta niciodata. Inclina sa fie pesimist si sa vada probleme chiar si acolo unde nu exista.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri