Un nou an , alte inceputuri sau bussines-uri de terminat.
Dragele mele
Un nou an , alte inceputuri sau bussines-uri de terminat.
Trebuie sa o luam de la capat sau sa ne reinoim, reinventam intotdeauna altele -mereu aceleasi.
Cine a zis ca e usor sa fi femeie? Are cineva curajul asta? Poate doar barbatii- dar pe ei ii intelegem de ce gandesc asa. Da, adevarat, nu e usor dar este frumos - sa fi FEMEIE.
Fetita imitand-o pe mama, adolescenta rebela in cautarea-dansului perfect, mama-cel mai minunat lucru din lume, bunica- imbatranind alaturi de cei dragi. Si cine ar putea sa fie o fiinta inteligenta, calma , intelegatoare, luptatoare, tandra, iertatoare, iubitoare, harnica- si sirul ar putea continua la nesfarsit, daca nu Femeia? Cu sufletul impietrit sau obosit, dezamagit sau dornic, dar gata oricand sa o ia de la capat cu speranta ca poate va fi mai bine.
Rupeti un minut dintr-o zi , si priviti-va in oglinda. Prin ochii aceia largi deschisi , neincrezatori veti putea vedea sufletul vostru---il veti recunoaste dupa caldura dragostei din inima voastra. Si bucurati-va de el!!
Sa fiti iubite
Cristina FIDE

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri