Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Sunt foarte prudenti si nu isi daruiesc inima prea usor. Chiar daca pot parea a fi persoane reci, leaga relatii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata.

Istetii – nascuti in ziua de 5

Personalitate – Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, ei stiu cate ceva din orice domeniu su au marele talent de a gasi solutii rapid la orice problema. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbare. Le place sa calatoreasca, sa comunice. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta mereu provocari, mai ales de factura intelectuala.

Dragoste – Au o mare putere de seductie de care insa nu sunt intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Pasionali si romantici, au nevoie de un partener cu care sa rezoneze spiritual si mental.

Familistii – nascuti in ziua de 6

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 20 Martie 2023: Dublă ALERTĂ Astrologică! Echinocțiul de Primăvară marchează noi începuturi, iar Soarele în Berbec ne aduce energie tămăduitoare, pasiune și curaj Cum să îți alegi parfumul în funcție de tipul pielii Uranus retrograd 24 august – 22 ianuarie 2023 -  ”Deșteptătorul” cosmic ne învață lecția lui “DE CE” și “PENTRU CE”: Este vremea schimbărilor interioare transformatoare! 

Personalitate – Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti in aceasta data sunt fericiti atunci cand ceilalti se simt bine (in special membrii familiei lor). Vor urmari intotdeauna calea de mijloc si armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul oricui. Stiu cum sa ingrijeasca, sa trateze, sa aline si sa incurajeze. Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului raman telurile lor majore.

Dragoste – Au sentimente puternice si sunt extrem de tandri. Stiu cum sa-si faca partenerul fericit, iar intr-o relatie isi vor gasi intotdeauna tihna si echilibrul.

Inteleptii – nascuti in ziua de 7

Personalitate – Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filosofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte. Au un spirit de observatie si o intuitie deosebit de dezvoltate. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce au inceput. Introvertiti, meditativi si uneori enigmatici, au totusi un caracter puternic.

11.11 2022: De ce această zi reprezintă cel mai puternic Portal Magic al Manifestării din întreg secolul curent Cum influențează omul pe om - o lume plină de diversitate în campania de toamnă-iarnă 2022/23 a MODIVO Funcționează, până la urmă, terapia de cuplu?

Dragoste – Isi traiesc foarte intens emotiile, dar nu le dau frau liber. Fiind distanti. Exigenti si critici, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri