12:05, 5 Mai 2011 publicat în Lifestyle

Fiecare cifra are o semnificatie aparte si o vibratie proprie ce ne influenteaza in mod subtil personalitatea si stilul de viata.

Dragoste – Sunt foarte prudenti si nu isi daruiesc inima prea usor. Chiar daca pot parea a fi persoane reci, leaga relatii temeinice, sunt fideli si isi pretuiesc partenerul de viata.

Istetii – nascuti in ziua de 5

Citeste si:
Test de numerologie: Cum te influențează Cifra Destinului?
Test de numerologie: Cum te...

Personalitate – Inteligenti, inventivi si foarte curiosi, ei stiu cate ceva din orice domeniu su au marele talent de a gasi solutii rapid la orice problema. Mereu in cautarea noului, sunt adaptabili, progresisti si deschisi catre schimbare. Le place sa calatoreasca, sa comunice. Iubesc libertatea, nu suporta restrictiile si cauta mereu provocari, mai ales de factura intelectuala.

Dragoste – Au o mare putere de seductie de care insa nu sunt intotdeauna constienti, mai ales in prima tinerete. Pasionali si romantici, au nevoie de un partener cu care sa rezoneze spiritual si mental.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Familistii – nascuti in ziua de 6

Personalitate – Intelegatori, sociabili si generosi, cei nascuti in aceasta data sunt fericiti atunci cand ceilalti se simt bine (in special membrii familiei lor). Vor urmari intotdeauna calea de mijloc si armonia. Sunt corecti, de incredere si sar in ajutorul oricui. Stiu cum sa ingrijeasca, sa trateze, sa aline si sa incurajeze. Au simt estetic, imaginativ si artistic. Bunastarea si linistea caminului raman telurile lor majore.

Dragoste – Au sentimente puternice si sunt extrem de tandri. Stiu cum sa-si faca partenerul fericit, iar intr-o relatie isi vor gasi intotdeauna tihna si echilibrul.

Inteleptii – nascuti in ziua de 7

Personalitate – Capabili de o perceptie profunda si analitica, cei nascuti pe 7 sunt inclinati spre cultura, spiritualitate, filosofie, stiinta si tehnica. Ii atrag misterele, lucrurile oculte. Au un spirit de observatie si o intuitie deosebit de dezvoltate. Prefera sa lucreze singuri si duc la bun sfarsit ceea ce au inceput. Introvertiti, meditativi si uneori enigmatici, au totusi un caracter puternic.

Dragoste – Isi traiesc foarte intens emotiile, dar nu le dau frau liber. Fiind distanti. Exigenti si critici, isi reduc singuri sansele de fericire afectiva.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri