5 minute nu inseamna prea mult insa in acest putin timp poti face enorm pentru tine. Poti sa faci ceva, un gest micut si totusi esential, ca sa schimbi dinamica unei zile obositoare.

8. Fa-ti un jurnal al lucrurilor frumoase. Ia-ti cateva minute in fiecare zi pentru a scrie un jurnal de multumire pentru toate lucrurile frumoase ce ti s-au intamplat. E usor sa ne plangem in legatura cu vremea, traficul sau problemele de la serviciu insa aceasta atitudine aduce atat de multa energie negativa. Daca iti gasesti multumirea pentru ceea ce ai, atunci gasesti aspectele pozitive ale vietii tale.


9. Inchide electronicele.
Pentru cateva minute in fiecare zi, este bine sa iti tii inchise aparatele electronice. Este adevarat ca traim intr-o lume a tehnologiei, insa nu trebuie sa stai neaparat conectata la aparate pe tot parcursul zilei. Statul in fata calculatorului pe parcursul intregii zile te poate face sa iti pierzi energia si sa devii inactiva. Asa ca, deconecteaza-te de la internet, inchide telefonul sau televizorul. Daca vei face acest lucru chiar cu cateva minute inainte sa intri in pat, vei vedea ca te vei pregati pentru o stare foarte linistita de somn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite

10. Prioritizeaza. Avem "multe pe cap"... Este usor astazi sa ne simtim coplesiti de probleme. Fa-ti o lista si finalizeaza neaparat ceea ce este mai presant, apoi marcheaza ceea ce ai reusit sa finalizezi. La sfarsitul zilei, o lista cu multe reusite este un bun reminder vizual care iti arata cat de descurcareata si eficienta esti.

Bonus - Invata acest exercitiu care te va ajuta sa iti energizezi toata zona capului. In doar cateva minute, vei reusi sa iti simti gandurile mult mai usoare:

Vision Training - exercitiu energizare

Vezi mai multe video din diverse

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri