28 Ianuarie 2011 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Tu ce fel de personalitate ai in casnicie? Ce fel de sotie si partenera de viata esti/ vei fi? Afla ce iti revela cifrele si ziua in care te-ai nascut!

Daca esti nascuta pe 4, 13, 22 sau 31 – Te-ai nascut intr-una din aceste zile? Atunci drumul tau in viata poate fi caracterizat oricum, numai lin sau lipsit de provocari nu. Esti cu siguranta o femeie atragatoare si interesanta, cu idei transformatoare, insa inclinata spre deceptii si amagiri. Iti este greu sa faci alegerile potrivite in viata pentru ca ele vor sta mereu sub semnul indoielii si al framantarilor. Esti sensibila sentimental, fragila din punct de vedere fizic. Dai foarte multa importanta cuvintelor sotului si atentiei pe care acesta ti-o acorda. Chiar daca ai o casnicie fericita si implinita, intotdeauna va exista un “ceva” dupa care suferi sau aspiri in secret. In functie de astrograma personala, persoanele nascute in aceste zile se impart in doua categorii: fie sunt emotive, lente si irascibile, fie energice, schimbatoare si autoritare. Ambele categorii insa doresc sa aiba parte de protectie si siguranta in casnicia lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Daca esti nascuta pe 5, 14 sau 23 – Daca una din aceste zile reprezinta ziua ta de nastere inseamna ca esti o persoana dinamica, activa, cu picioarele pe pamant, o persoana care stie ce vrea de la viata si este capabila sa-si imparta energia in mod egal intre viata de familie si viata exterioara familiei. Stii cum sa faci viata conjugala sa fie fericita si armonioasa. Esti incapanata, organizata si responsabila, atenta la nevoile si dorintele sotului, fara a-ti neglija insa propriile nevoi si dorinte. Esti dispusa sa faci compromisuri pentru binele familiei, insa stii cum sa iubesti pastrandu-ti identitatea.

Daca esti nascuta pe 6, 15 sau 24 – Daca te-ai nascut fie pe 6, fie pe 15, fie pe 24, o buna parte din trasaturile tale de personalitate sunt influentate de Venus, planeta esteticului si a iubirii. Esti o persoana dependenta de iubire, o persoana care traieste pentru a iubi si pentru a fi iubita. O persoana care nu se fereste sa arate acest lucru… Crezi in institutia casatoriei, preferi mai degraba sa suferi si sa te sacrifici decat sa divortezi sau sa-ti incalci promisiunile de iubire eternal. Traiesti pentru familia si sotul tau. Esti o fire sociabila, deschisa, ai harul comunicarii s al cuvintelor. Locuinta ta este intotdeauna deschisa prietenilor si cunostintelor. Ai marele talent de a-i face pe cei din jurul tau, indiferent de statutul tau, sa se simta confortabil in prezenta ta.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri