Poate ai intalnit sau ai fost acel partener care este insetat dupa afectiune si care isi doreste sa-i fii in fiecare secunda alaturi. Daca lipsesti pentru o anumita perioada, deja incepe sa isi piarda simtul certitudinii si chiar sa zamisleasca extrem de multe scenarii.

Daca descoperi un pattern autodistructiv, in sensul atasamentului excesiv, in relatiile tale poti explora mai departe geneza lui, examinand natura interactiunilor cu familia ta: Cine era seful, cine dadea ordinele? Exista un parinte care sa-l iubeasca mai mult pe celalalat? Te iubeau ambii parinti? Te iubea unul dintre ei mai mult? Il iubeai mai mult pe unul din parinti? Alaturi de care dintre parinti te simteai mai respectat, mai pretuit? Cine te facea sa te simti rau sau fara valoare? Cum obtineai atentie si suport emotional? Cine reactiona mai intai? Cum isi exprimau agresivitatea parintii tai? Cine era mai agresiv? Cine iti accepta mai usor starile afective?

Daca iti poti aminti, foarte bine. Daca parintii sau alte persoane apropiate isi mai pot raspunde, nu ezita sa ii intrebi. Dupa ce ai aflat raspunsurile, observa daca exista vreo legatura intre natura relatiilor din familia ta de origine si actuala sau fostele relatii de cuplu. Observi cumva asemanarea? Ai preluat acest model din familie? Pentru a face alegeri constiente este esential sa le intelege pe cele inconstiente care ne-au condus pana acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

In general cei care avem treburi neterminate in copilarie, le oglindim in relatia noastra de cuplu. Exista oameni care aleg parteneri neimplicati si incearca sa-i schimbe, deoarece in copilarie au avut un parinte neimplicat ( de obicei acelasi sex ca partenerul), pe care nu l-au putut schimba. Altii aleg parteneri deprimati si devitalizati si incearca disperati sa-I tonifice, asa cum n-au reusit, mai demult, cu parintele lor descurajat si posomorat. De asemenea, unii aleg un partener narcisic, izbitor de asemanator cu parintele centrat pe munca sau activitatile lui, indisponibil pentru copil. Toate acele insecuritati infantile sunt acum incuiate temeinic si acoperite de caracterul dependent al relatiei prezente.

Scopul ultim al muncii de explorare a originilor insecuritatii, nu este de natura pur informativa. Nu are sens sa fi mai informat sau mai’’ cunoscator’’ daca nu intitiezi nici o schimbare. Autoexplorarea te ajuta sa asezi trecutul in trecut si prezentul in prezent. Ordinea pe care o introduce in timpuri se va reflecta si in viata ta o data cu deciziile tale. Primul pas pentru orice il reprezinta intelegerea fenomenului. Apoi as spune eu, acceptarea acestuia si apoi planul de actiune.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri