Poate ai intalnit sau ai fost acel partener care este insetat dupa afectiune si care isi doreste sa-i fii in fiecare secunda alaturi. Daca lipsesti pentru o anumita perioada, deja incepe sa isi piarda simtul certitudinii si chiar sa zamisleasca extrem de multe scenarii.

Daca vrei sa citesti imediat materialele gratuite scrise de mine ‘’Arta feminina dragostei’’ si “Cum sa-l faci sa ramana langa tine’’ click AICI.

Majoritatea oamenilor confunda o relatie echilibrata cu una toxica si dependenta. Adeseori am auzit cum dependenta emotionala a fost asociata cu dragostea adevarata datorita mixurilor puternice de emotii . Si totusi cum putem sa ne dam seama daca experimentam dragostea sanatoasa sau dependenta de alte persoane? Care sunt pasii pentru a constientiza aceasta situatie?

Esti aparatorul meu. Tu esti stalpul meu de rezistenta. Punctul meu de sprijin. Centura mea de siguranta. Esti salvatorul meu. Cand mama este prezenta eu sunt protejat. Nu ma tem de nimic. Lumea este un loc sigur si prietenos. Daca am pierdut-o pe mama lumea se umple de oameni infricosatori si rai. Asa gandeste o fiinta umana in perioada copilariei sale despre mama.

Ce legatura are cu viata ta de acum? Nu ti-as povesti despre acest fenomen daca nu ar avea legatura cu un subiect care te intereseaza. Acest scenariu de viata se transmite pe masura ce crestem in relatia de cuplu. Lasa-ma sa-ti spun ca acelasi mecanism prezentat mai sus se activeaza cand partenerul tau de viata, de care depinzi emotional, pleaca. Dintr-o data lumea ta devine nesigura, iar tu devii baietelul sau fetita tremurand de frica si tipand dupa mama.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

In principiu sarcina psihologiei este sa te faca sa diferentiezi ceea ce se intampla astazi de ceea ce s-a intamplat in copilaria ta. Toate aceste fenomene se intampla adesea in subconstientul nostru si de accea aducerea lor in planul constiintei este primul pas spre vindecare. Pentru a te bucura de sanatate si libertate emotionala este important sa determini starea ta actuala.

Daca te afli deja acolo, te felicit , daca nu acum ai sansa, sa iei prima decizie in acest sens. Cineva mi-a spus ca incercand sa explic romancelor acest fenomen inseamna sa ma lupt cu morile de vant. Eu insa cred ca tu cea dincolo de monitorul care ne desparte, ma auzi si cred ca ai curajul de a iesi din starea in care te-ai complacut atata vreme. Sunt convinsa ca iti doresti mai mult. Asa ca nu ma opresc. Vreau ca acest mesaj sa ajunga la tine. Tu decizi ce faci cu el. Daca esti o femeie puternica care isi doreste un stil de viata mai bun il vei folosi in avantajul tau. Eu pentru tine, scriu! Stiu ca esti acolo. Sa revenim.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri