Copil fiind citeam povesti. Nu aveam inca dorinte si il vedeam pe Dumnezeu ca pe un duh obligat sa-mi indeplineasca orice dorinta.
Inteligenta m-a facut sa fiu temuta. Mi-am dat repede seama cu exista foarte putini barbati care accepta o femeie inteligenta in preajma lor. Femeile trebuie sa fie blande…feminine…neajutorate. Foarte multi barbati nu se simt barbati altfel.

Puterea m-a facut sa trec peste o multime de probleme dar, in acelasi timp, trecand peste tot nu mai stiu nimic despre mine. Atat de des mi-am inghitit suferinta, de atatea ori mi-am oprit lacrimile si furia, de atatea ori am reusit sa disimulez perfect orice sentiment care m-ar fi dezavantajat inca nu mai stiu cine sunt.

Sau sunt doar frumoasa, inteligenta si puternica? Sau sunt un om care si-a irosit cele trei dorinte? Sau o fiinta care nu a inteles ca in viata nu trebuie sa iti doresti instrumentele prin care crezi tu ca vei atinge fericirea. Ci…doar fericirea.

Maria
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri