3 Decembrie 2010 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Care sunt cele mai 'familiste' 5 zodii de barbati?

Rac – Racul se numara printre cele mai fidele zodii ale horoscopului european, fiind poate cel mai atras de ideea de casatorie si de cea a intemeierii unui camin. Barbatului Rac ii place sa se inconjoare de prieteni si pastreaza cu sfintenie legaturile de familie chiar daca este singur. Barbatul Rac are o putere mare de daruire si isi va plasa intotdeauna propria persoana pe un loc secundar in raport cu familia. Prin urmare, se va implica total intr-o casnicie. Daca apar si copii in peisajul domestic, nu va renunta usor la o casnicie chiar daca aceasta nu merge… Eforturile financiare si truda Racului se vor concentra inspre asigurarea confortului si a bunastarii familiei sale. Ca sot, barbatul Rac este sincer, jovial, spiritual si amuzant, tipul de barbat care va incerca sa creeze tot timpul o atmosfera destinsa in caminul sau. Pentru ca nu se poate darui cu jumatate de masura, asteapta acelasi lucru de la sotia sa. Are tendinta de a fi posesiv. Ca tata, isi va coplesi copiii cu afectiune. Are tendinta de a-i rasfata peste masura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Zodiile cu care natiivii Rac fac cele mai frumoase casnicii sunt: Scorpion, Pesti, Capricorn

Balanta - Desi are o fire libertina si flirtul este pentru el un stil de viata, alegand sa copilareasca pana la o varsta mai inaintata, barbatul Balanta are tendinta de a se simti cu adevarat implinit si fericit atunci cand se afla intr-o relatie.

Desi este perceput drept fustangiu, barbatul Balanta crede in institutia casatoriei si in spiritul familiei (chiar daca nu ar recunoaste nici in ruptul capului acest lucru!). Se va casatori greu intr-adevar, insa va fi dispus sa faca orice pentru ca acea casnicie sa mearga. Casatoria si sentimentul de a apartine unei familii sunt lucruri care stabilizeaza firea nestatornica a barbatului Balanta. Balanta va fi un sot atent, rabdator, afectuos, spontan si inventiv, alaturi de care nu te vei plictisi cu siguranta. Ca si parinte, barbatul Balanta va fi iubitor, deschis si tolerant, insa va avea tendinta de a-si proteja in exces copiii.
Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Zodiile cu care nativii Balanta fac cele mai frumoase casnicii sunt: Gemeni, Varsator, Berbec.

Pesti - Barbatul Pesti este un familist convins si un sot grijuliu. Responsabilitatile si obligatiile vietii de familie nu il sperie cu una cu doua pe barbatul Pesti, ba chiar il provoaca. Chiar daca are tendinta de a se inchide in el si de-a nu-si expune intotdeauna sentimentele, gesturile sale de afectiuni, cadourile supriza, cuvintele de sprijin fata de partenera sa ii vor dovedi atasamentul. Barbatul Pesti este sincer si crede in fidelitate. Uraste conflictele, fiind extrem de atasat in schimb de ideea de stabilitate. Caminul familial inseamna pentru barbatul din Pesti liniste, echilibru, intelegere, comunicare, a-i fi alaturi unei persoane atat la bine, dar si la rau. In timp, pericolul major care paste casnicia barbatului Pesti va fi reprezentat de tendinta acestuia spre plafonare. Sigur pe ceea ce are, nativul Pesti are tendinta de a se cufunda in rutina, plafonandu-se. Ca tata, barbatul Pesti isi va indeplini cu constiinciozitate acest rol si rare vor fi cazurile in care isi va neglija indatoririle de parinte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri