Imbratisarea ta nu este un ritual. Este incarcata de senzualitate si sens. Ma simt binecuvantata. Am loc in sufletul tau. Stiu ca pot sa fiu fericita. Sunt. Nu, nu trebuie sa ma ascund de tine. Mastile pica una cate una. Cu zgomot, cu curaj, fara sfiala si rusinea de a ma simti dezgolita de mine.

Nu ma insel… Nu exista karma negativa intre noi. As putea sa bag mana in foc si sa jur cu ochii inchisi ca nu m-ai facut niciodata sa sufar intr-o viata anterioara. Pentru ca le vindeci, le intelegi, detii harul universului. Ma abandonez vindecatorului. Uit in cate randuri am fost rea si egoista. Iti doresc fericire si iubire si cand o sa pleci. Stiu ca visul meu frumos o sa se stinga in fasa, dar nu o sa doara. Stiu ca este o sansa si ca frantura asta de destin pe noi nu o sa ne invinga. Stiu ca oamenii or sa spuna ca tot ce este frumos si pur si vine de dincolo de iubire si rautate nu dureaza o eternitate. Dar ei nu stiu… Ei or sa plece… O sa plece totul… dar noi azi, acum, ne aflam aici. Dragostea este aici sau la vesnicii distanta. Noi ne aflam intre.

Prezenta ta inseamna atingere, atingere de suflete. Sarutul tau face parte din paradisul pe care nu l-am pierdut niciodata. Ma simt splendida si nu am vazut niciodata un om mai frumos ca tine, un suflet mai mirific decat al tau. Iubirea fizica e un mic copil care nu se poate desprinde din corpul matur… Stiu ca e tristete in ochii mei. Sunt doar un om. Un om care nu vrea sa spuna la revedere desi stie ca o va face. Oamenii nu stiu ce nu inseamna despartirea fizica. Si un flux de energie ne inveleste pe amandoi. Ne tine de cald in loc de cuvinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Nu ne parasim, nu ne indoim niciodata de acest lucru. Plecam doar departe unul de altul. Fiecare pe un drum care nu-i apartine. In aceasta viata nu ne este permis sa ne incrucisam drumurile pentru un timp prea indelungat... Iubirea nu este o iluzie temporara, este o realitate temporara. Nu regretam... Nu ne para rau. Nu este nevoie sa ma uit in aglomeratie ca sa te gasesc. Stiu ca de acum acolo o sa te port in mine. Si nu este nevoie sa ne prefacem ca ne-am dat uitarii. Noi stim. Sunt fericita ca te-am intalnit. Sunt fericita ca mie mi s-a intamplat. Chiar daca nu o sa ne mai vedem niciodata in aceasta viata. Dar curand…

Dana

Foto fr si main: AngelsWings

Foto interior 1: Shutterstock; Foto interior 2: Lel4nd (be back soon in Dec)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri