Aceasta este o scrisoare de la o mama catre alta. Ma adresez tie, Madonna! Material Girl, sa vorbim putin despre noua ta colaborare mama-fiica, colectia de haine care se adreseaza tinerelor adolescente, denumita Material Girl si care spui ca a fost inspirata de catre fata ta Lourdes, de 13 ani.

Colectia de haine adresate adolescentelor, "Material Girl" a fost lansata de catre Madonna in luna august si a fost inspirata de pasiunea fiicei sale Loudres (13 ani), pentru moda. Daca talentul fiicei Madonnei in ceea ce priveste vestimentatia nu poate fi sub nici-o forma contestat, este adevarat ca prin lansarea acestei colectii, Madonna a urmat reteta clasica: "Sexul vinde!", fara sa se gandeasca nicio clipa in ce fel le influenteaza pe tinere, prezentarea unor imagini sexualizate, in care apare o fata de varsta lor (Taylor Momsen). Ce-i drept, in ceea ce o priveste pe fiica ei, Lourdes Lola, media a relatat de foarte multe ori ca Madonna are o atitudine foarte stricta in ceea ce priveste obiceiurile pe care fata ar putea sa le deprinda de la aceasta varsta. De exemplu, Lourdes nu are voie sa isi vopseasca parul sau este trimisa inapoi sa isi schimbe outffit-ul, daca acesta nu este potrivit pentru scoala. De asemenea, pentru ca fiica Madonnei este recunoscuta pentru stilul ei vestimentar foarte original, ea este surprinsa de paparazzi in diverse ipostaze, insa niciodata nu apare in vestimentatii sexy, nepotrivite varstei.

Raman insa valabile toate criticile pe care le aduce "Scrisoarea catre Madonna", modului in care pop-starul a ales sa marketeze colectia de haine destinata adolescentelor. Cum poti sa incerci sa iti tii fiica departe de un comportament nepotrivit si totusi sa nu iti pese ce influenta are mesajul pe care il transmiti public, asupra a milioane de fete de varsta eii?

Foto main: captura YouTube

Foto front: david_shankbone


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri