28 Octombrie 2010 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita.

Compatibilitatea Numarului 5 in iubire - Relatia care trebuie sa treaca proba Schimbarii

Cuplul care are ca cifra revelatoare a compatibilitatii cifra 5 este un cuplu care pentru a functiona la nivel optim trebuie sa treaca proba definitorie a schimbarii, a renuntarii si a sacrificiului. Acest cuplu, in ciuda unei compatibilitati excelente si a unei comunicari eficiente, poate fi despartit de circumstante nefavorabile din partea destinului. Acest cuplu va trebui sa ia decizii importante legate de mutarea domiciliului, emigrarea in alta tara, decizii care tin de posibilitatea/imposibilatea de a fi alaturi de partener. Deciziile trebuie gandite bine in doi, intoarse pe toate partile, facute nu doar de dragul celuilalt, ci pentru ca asa ai gandit ca este cel mai bine pentru tine. Exista riscul ca mai tarziu aceste decizii sa fie regretate, considerate drept sacrificii sau reprosate partenerului. O buna cupluri cu aceasta cifra desfasoara o relatie la distanta. 

Compatibilitatea Numarului 6 in iubire – Relatia Frateasca

Cuplul a carui cifra revelatoare de compatibilitate este cifra 6 se bucura de o relatie linistita, in care domnesc intelegerea si empatia. Fiecare partener este preocupat in mod real de binele celuilalt si este dispus sa renunte la propriile necesitati pentru indeplinirea necesitatilor celuilalt. Conflictele sunt rare, discutiile in contradictoriu aproape inexistente, fiecare se poarta cu manusi cu celalalt, incercand sa evite pe cat posibil neintelegerile. Ce ii lipseste insa acestui cuplu pentru a se putea numi cu adevarat implinit? Scanteia am putea spune, pasiunea, nebunia pe care le presupune iubirea… Cei doi parteneri stiu sa fie cei mai buni prieteni, insa nu si amanti. Pentru ca pasiunea tinde sa fie consumata la inceputul relatiei, acest tip de relatie risca sa fie acaparata de monotonie si rutina. Cheia succesului acestei relatii este manifestarea afectiunii si redescoperirea laturii senzuale a iubirii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri