28 Octombrie 2010 publicat în Lifestyle 72 share-uri

Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita.

Compatibilitatea Numarului 0 in iubire Relatia Totul sau Nimic

Aceasta relatie de iubire are loc intre doua persoane ale caror destin in viata urmeaza de multe ori trasee comune. Spre deosebire de alte calcule numerologice in care 0 este ignorat sau trecut cu vederea, in compatibilitatea numerologica, 0 reprezinta un numar important, care nu poate fi trecut cu vederea. Este nul intr-adevar, insa beneficiaza de posibilitatea de a se transforma intr-unul energic, plin de potential. 0 este un numar contrastant pentru ca aduce totul sau nimic. Aceasta relatie poate starni invidii sau poate atrage oprobiul.

Acest cuplu poate avea totul sau nimic. Poate avea o pasiune extrema sau nu o poate avea deloc. Poate beneficia de o comunicare excelenta sau de una deficitara. Poate exista o intelegere deplina intre parteneri sau din contra, partenerii nu se vor intelege sub nicio forma. Daca nu simtiti din prima efectele magice ale acestui tip de compatibilitate, nu va incapatanati sa ramaneti in aceasta relatie. Aceasta relatie poate fi o revelatie, dar poate fi si o relatie devastatoare, consumatoare de energie pozitiva. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Compatibilitatea Numarului 1 in iubire Relatia bazata pe Libertatea partenerilor

Individualitatea, libertatea si independenta sunt notiuni extrem de importante in cadrul Cuplului cu o cifra a compatibilitatii 1. Este foarte posibil ca partenerii acestui cuplu sa cunoasca fericirea. Cu o singura conditie insa: fiecare sa respecte partenerului nevoia de independenta fara a sufoca, fara a impune limitari, fara a controla sau a domina, fara a incerca sa-si impuna propriul punct de vedere asupra celuilalt, fara a proteja in exces. Increderea in celalalt este importanta. Acesti parteneri au o personalitate la fel de puternica. Trebuie sa invete sa inteleaga insa si nevoile si necesitatile partenerului, mai ales ca de multe ori acestea sunt identice cu cele proprii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri