10 / 13

Capricorn

La fel ca Leii si Sagetatorii, Capricornii traiesc foarte mult.

Planeta Capricornului, Saturn, guverneaza vezica urinara, splina, oasele, pielea si dintii. Pielea lor tinde uneori sa se usuce si sa fie hipersensibila. Capricornii au si probleme legate de consumul de alcool. Tind sa faca multe lucruri in exces, sa munceasca pana la epuizare, sa nu manance la timp sau prea mult odata.

Mancaruri:

Capricornii adora rafinamentul cand vine vorba de mancare: o fata de masa frumoasa, tacamuri de argint, servire impecabila. Cum majoritatea lor au metabolism greoi, ar trebui sa fie atenti la mancare. Si totusi sunt singurii care pot manca orice doresc. Este de asemenea chiar recomandat sa bea un pahar de vin inainte de masa.

Bauturi:

Capricornii sunt zodia careia un pahar de vin nu ii face nici un rau, ci dimpotriva: ii ajuta pe reprezentantii zodiei sa-si stimuleze digestia lenta. Vinurile Tocay, Riesling, Muscatel, le fac foarte bine. Ei nu au nevoie sa-si faca griji in ceea ce priveste abuzul de alcool, deoarece atitudinea lor fata de acesta este relativ indiferenta. Vinul nu ii trimite pe alta lume - este mai degraba un medicament.

Daca ai invitati Capricorn:

Ei au o singura pretentie: mancarea trebuie sa fie gustoasa. Serveste-i cu miel gatit in stil elvetian si supa groasa de legume. Ca desert, placinte cu cirese.

Cele mai indicate alimente:

Carne: miel;
Fructe: pepene galben, pepene rosu, gutui;
Legume: sfecla, vinete;
Plante aromatice: anason, cuisoare, pelin, miez de nuca, patrunjel.

De evitat:

Ar trebui sa aiba o dieta variata, deoarece Capricornii au tendinta sa manance in fiecare zi acelasi lucru - ceea ce nu e bine. Ar trebui sa evite ciocolata si zaharul rafinat, care le afecteaza pielea, ca si mancarurile foarte condimentate, care le afecteaza intestinele.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri