11 / 13

Varsator

Varsatorii sunt in general oameni puternici si sanatosi, cu o coordonare buna, picioare proportionate si glezne suple. Sunt foarte activi din punct de vedere cerebral, mai mult decat fizic, si exista riscul sa se ingrase serios daca nu sunt atenti. Tind sa sufere de probleme de circulatie, de rigiditate arteriala, anemie si presiune sanguina scazuta.

Varsatorii au nevoie de o dieta alimentara sanatoasa pentru a-si mentine vitalitatea si greutatea in limite normale. Le place sa se lanseze in tot felul de proiecte si activitati, aceasta lasandu-le putin timp pentru mese echilibrate. Mananca pe fuga, mai ales sandwich-uri.

Mancaruri:

Varsatorii apartin acelei categorii de oameni care trebuie sa elimine dulciurile din dieta lor - complet. Prajituri, bomboane, biscuiti, toate acestea nu sunt pentru ei. Cel mai potrivit fruct este rodia. Lactatele pot reprezenta un mic dejun ideal, iar un chefir sau lapte prins sunt excelente pentru o gustare la o ora tarzie. Salatele usoare de legume pot fi consumate in voie.

Bauturi:

Alcoolul afecteaza sistemele nervoase sensibile ale Varsatorilor, asa ca ei trebuie sa fie atenti in ceea ce priveste bautura in exces. Sampania sau vinul tamaios sunt insa bune ca sedative si ca elemente antistres.

Daca ai invitati Varsator:

Ei prefera o masa simpla in favoarea unei cine fastuoase. Nu sunt pretentiosi in ce priveste aspectele culinare. Pregateste aperitive delicioase, fructe de mare si salate usoare.

Cele mai indicate alimente:

Carne: fructe de mare;
Fructe: pepeni, gutui;
Legume: sfecla, vinete;
Plante aromatice: cardamom, cimbru, menta, pelin, vanilie, patrunjel.

De evitat:

Ar trebui sa bea mai putina cafea, care ii face iritabili. Pot incerca sa bea ceaiuri de plante pentru a se calma.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri