Fiecare are un tip de corp diferit și, ca și în cazul altor ținute, anumite tipuri de cardigane îți vor flata mai mult aspectul.

Cardiganele pentru femei se numără printre piesele esențiale ale garderobei pentru sezonul de iarnă. Dar, oricât de mult îți place să porți cardigane, asocierea unui cardigan damă peste o rochie este o decizie dificilă. Cele mai multe persoane nu au nicio idee despre cum să poarte rochia cu un cardigan lung.

Cu excepția cazului în care nu vrei să arăți ca o doamnă în vârstă, ar trebui să știi ce tipuri de haine pentru tineret și cardigane se potrivesc cel mai bine tipului tău de corp și cum poți stiliza diferite ținute de rochii și cardigane cu blugii tăi favoriți, tricouri cu dungi, rochii scurte sau fuste.

Să vedem mai întâi cum să alegi cardiganul care se potrivește tipului tău de corp:

Stilul/lungimea cardiganului pentru tipul tău de corp.

Fiecare persoană are un tip de corp diferit și, ca și în cazul altor ținute, anumite tipuri de cardigane scurte pentru femei îți vor flata mai mult aspectul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Încearcă câteva stiluri și află ce cardigan damă îți stă cel mai bine. Poți chiar să faci fotografii cu fiecare look pe care încerci să îl compari și să decizi care sunt cele mai bune.

De asemenea, în timp ce găsești cele mai bune modele de cardigane, nu uita să verifici ce lungime de cardigan damă ți se potrivește.

Nu ignorați partea din spate

Ni se întâmplă tuturor. În timp ce cumpărăm haine noi sau încercăm diferite stiluri, ne concentrăm doar pe felul în care arătăm din față. Dar este la fel de important să te uiți în oglindă și la cum arată în spate, mai ales dacă te gândești la un cardigan damă lung cu o rochie.

Chestia cu cardiganele lungi și drepte este că arată bine din față, dar dacă te întorci, s-ar putea să regreți că i-ai cumpărat dacă alegi un stil greșit pentru tipul tău de corp.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

De asemenea, aruncă o privire la modul în care cardiganele cu croială laterală se potrivesc cu ținuta ta. Cu crăpăturile laterale care nu adaugă greutate vizuală, poți alege o lungime mai mare decât cea obișnuită a cardiganului tău.

Cum să combini o ținută diferită cu seturi de cardigan?

1. Poartă un cardigan damă lung cu o rochie

Poate că ai văzut multe femei care combină un cardigan scurt, până la talie, peste o rochie. Sau poate chiar ai încercat acest look de câteva ori. Deși acesta este cel mai comun mod de a purta rochia și cardiganul, nu este singura opțiune de styling.

Încearcă să asortezi cardigane lungi de damă cu o rochie. În timp ce porți acest look, încearcă să experimentezi cu lungimea cardiganului în funcție de lungimea rochiei pe care o purtați.

2. Asortează o rochie mini cu un cardigan damă supradimensionat

Ai nevoie de o altă opțiune neconvențională pentru asocierea rochiei tale preferate cu un cardigan?

Pentru a obține acest look, asociază bine un cardigan damă scurt supradimensionat cu rochia ta preferată mini simplă. Acest lucru va pune cardiganul în centrul atenției.

3. Porți o rochie de vară?

Acoperă-ți umerii cu un cardigan damă pentru a te încălzi puțin.

"Rochie de vară în timpul iernii? Cine a mai auzit?", te gândești, probabil. Da, poți purta neapărat rochia ta preferată de vară iarna. Trucul este să asortezi bine rochia cu un cardigan damă.

Rochiile de vară nu sunt atât de călduroase singure. Știai deja asta. Atunci când porți o rochie de vară, aruncă un cardigan pe umeri pentru a face rochia un pic mai călduroasă. Acest look va fi mai ușor de purtat în timpul vremii de tranziție.

Pentru a face „un statement”, scormonește în garderoba ta plină de haine tinerești și asortează un cardigan damă de culoare închisă peste o rochie care să contracareze acel look tipic drăguț.

4. Combină un cardigan cu nasturi cu o fustă creion

Vrei să porți o fustă creion? Iată cum poți da o notă trendy și modernă acestei rochii cu o fustă creion și un cardigan damă. Combină un cardigan cu nasturi de culoare deschisă cu o fustă creion de culoare aprinsă.

Încearcă să experimentezi acest look cu fuste de culori închise sau vii sau fă-o cu fuste cu imprimeuri și modele.

5. Bagă-ți cardiganul în fusta creion

Cu toții avem cel puțin un cardigan damă care se simte ușor și aproape la fel de moale ca un tricou. Poți să stilizezi un astfel de cardigan băgându-l în fusta creion. Această ținută cu fustă creion cu un cardigan este alegerea perfectă pentru a reuși un look modern și sofisticat pentru sezonul de iarnă.

6. Fă dintr-un cardigan o piesă centrală în strategia ta de stratificare pentru iarnă

Împreună cu cardiganele, paltoanele sunt esențiale în garderobă în timpul sezonului de iarnă. Și tocmai în timpul sezonului de vârf al iernii nu putem ieși fără paltoane. Poți combina un cardigan damă cu un palton lung pentru a te simți mai încălzită și a te proteja de vremea rece.

Poți reuși acest look prin asocierea unei rochii cu un cardigan lung. Găsește un cardigan lung atrăgător care să se asorteze cu haina lungă și să îți țină de cald.

7. Ai un cardigan pufos? Asortează-l cu blugii tăi preferați

Nota stilistică unică a lânii este că estompează granița dintre haină și cardigan. Iar prin asortarea cardiganului de lână, poți arăta cu ușurință elegantă și stilată, păstrându-ți în același timp căldura în timpul iernii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri