Japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre partenerul tau de viata si personalitatea sa erotica (cu o singura conditie: sa-i stii grupa sanguina), te invitam sa citesti descrierile de mai jos.

Grupa A : – Barbatul "ei gata" - Fermierul

Barbatii din categoria "ei gata" sunt calmi si rabdatori, perfectionisti introvertiti, insa in intimitate cu o persoana pe care nu o cunosc foarte bine pot fi timizi si destul de stangaci. De obicei, sunt destul de zgarciti cu sentimentele lor si nu le expun in mod direct. Daca sunt insa indragostiti, nu ezita sa demonstreze acest lucru prin gesturi afectuoase si tandreturi care in mod obisnuit nu le sunt specifice. Femeile tinere ii gasesc usor plictsitori, insa femeile mature, experimentate, ii prefera atunci cand vine vorba de un partener de viata fidel, care sa le inteleaga cel mai bine dorintele, in care sa poata avea incredere si pe care sa se poate baza. Isi pot surprinde partenera in mod placut printr-un cadru romantic, cu lumanarele, muzica si o cina pregatita personal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Sunt partenerii cei mai eligibili pentru a intemeia o familie caci sunt sensibili si intelegatori. Relatiile in care se simt confortabil sunt cele cu femei mai in varsta decat ei, femei care adopta un comportament matern si protector in ceea ce-i priveste. Pentru acesti barbati nu conteaza nu neaparat cantitatea actului sexual, ci calitatea. Secretul unei relatii sexuale armonioase cu un barbat “ei gata?” Surprinde-l de fiecare data si fii tu cea cu initiativa in dormitor. Fii indrazneata si cere-i ceea ce iti doresti pe plan sexual! Are nevoie de stimulare, are nevoie de o persoana care sa il invete lectia seductiei si a spontaneitatii in dormitor.

Compatibilitati erotice optime: A este cel mai compatibil cu A si AB

Foto: Hepta.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri