Un clește unghii este ideal pentru scurtarea unghiilor mai groase, cum ar fi cele de la picioare. Atunci când vrei să cumperi un astfel de instrument pentru pedichiură, trebuie să acorzi o atenție deosebită materialului și manoperei.

Dispozitivele sunt fabricate din oțel inoxidabil și nu sunt susceptibile la rugină. Un clește unghii profesional se caracterizează printr-o margine de tăiere concavă care este adaptată formei naturale a unghiei. Astfel de instrumente de manichiură sunt potrivite atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

Un aspect bine îngrijit include și unghii curate și ordonate. Mai ales vara, privirea cade mereu pe picioarele care sunt în pantofi deschisi. Mai mult decât oricând, în acest sezon trebuie să ai grijă și de unghiile de la picioare. De asemenea, în perioadele reci de iarnă unghiile trebuie îngrijite, pentru a evita încarnarea unghiilor și infecțiile rezultate pe patul unghiilor.

De ce ai nevoie de un clește unghii?

Mâinile și unghiile sunt considerate cărți de vizită ale oamenilor. Din acest motiv, unghiile de la mâini și de la picioare trebuie să fie întotdeauna bine îngrijite. Dacă nu-ți tai unghiile în mod regulat cu un clește unghii, acestea se încarnează și nu numai că te vei simți incomod, ci vei experimenta și durerea. În cel mai rău caz, întregul pat unghial devine inflamat. Cleștii de unghii sunt pur și simplu esențiali pentru îngrijirea și manichiura minuțioasă și profesională a picioarelor și în funcție de instrument, a mâinilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Instrumentele de tăiere a unghiilor fac posibilă scurtarea unghiilor la lungimea dorită, fără a fi nevoie să folosești multă forță. Dispozitivele de tăiat unghii sunt deosebit de importante pentru o pedichiură de calitate. Dacă unghiile pot fi deseori modelate cu ajutorul unei pile de unghii sau a unei foarfece de unghii, aceste instrumente nu sunt suficiente pentru unghiile de la picioare, care sunt adesea foarte dure și casante. Cu cleștii potriviti, poți să scurtezi profesional unghiile tari și casante la lungimea dorită.

Clește unghii - Caracteristici

Cleștele clasic are o suprafață de tăiere ușor curbată, care corespunde curburii naturale a unghiei. Este disponibil în diferite modele și dimensiuni, astfel încât să se potrivească confortabil în mâna fiecărui utilizator. Pentru unghiile foarte puternice și groase este potrivit un clește unghii cu arcuri tampon sau arcuri duble, care necesită puțin efort și permite astfel, tăierea fermă a unghiilor. Ca material este folosit de obicei un oțel special inoxidabil, care nu numai că este durabil, ci poate fi și dezinfectat cu ușurință.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pe lângă cleștii de unghii clasici, există și tipuri foarte populare și la îndemână, cum ar fi cele pentru tăierea profesională a colțurilor, fără a te răni. Un alt tip de clește unghii este cel pentru cuticule, cu ajutorul căruia poți tăia cuticulele în exces. Un set format din diferiți clești unghii este o bază bună și solidă pentru îngrijirea unghiilor de la picioarelor și de la mâini. Accesoriile utile sunt pila de unghii, forfecuța de unghii, instrumentul pentru calus și, bineînțeles, o carcasă în care instrumentele de pedichiură pot fi depozitate și transportate în siguranță. Datorită designului ergonomic, instrumentele de pedichiură sunt ușor de utilizat.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri