11 Iulie 2023 publicat în Lifestyle 29 share-uri

În timp ce stau aici, pe malul mării, simt cum fiecare val are o putere vindecătoare, eliberatoare. În adâncurile sale, marea ascunde puterea care reușește să aducă la lumină și să elibereze toate gândurile pe care le-am ținut ascunse mult prea mult timp. Așa cum valurile se sparg pe mal, așa și ele îmi eliberează întreg corpul de povara gândurilor.

În timp ce stau aici, pe malul mării, simt cum fiecare val are o putere vindecătoare, eliberatoare. În adâncurile sale, marea ascunde puterea care reușește să aducă la lumină și să elibereze toate gândurile pe care le-am ținut ascunse mult prea mult timp. Așa cum valurile se sparg pe mal, așa și ele îmi eliberează întreg corpul de povara gândurilor.

În fața mării, totul devine limpede: când privesc la întinderea nesfârșită a apei, gândurile se estompează încetul cu încetul, ceea ce face ca prezentul să fie mult mai ușor de conștientizat. Sunetul valurilor care se izbesc de țărm începe să înlocuiască zgomotul tensiunilor mentale. În această tăcere, echilibrul interior se așează altfel, iar pașii către vindecare devin mult mai siguri de străbătut. Marea devine oglinda în care pot vedea adevărul de care am fugit o perioadă lungă de timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Pe măsură ce valurile se revarsă, ele învăluie tot ceea ce știu într-o energie puternică. Parcă fiecare val care vine spre mine curăță tot ceea ce a mai rămas nevindecat, iar în interiorul meu se așterne, în sfârșit, pacea.

Cum nimic nu se sfârșește, totul este un ciclu continuu, marea îmi reamintește că suntem parte integrată din această lume vastă și că avem dreptul să ne bucurăm de toate frumusețile și oportunitățile pe care ni le oferă, unele dintre ele fiind binecuvântări deghizate.

În final, înainte de a-mi vedea mai departe de drumul meu, mai arunc o ultimă privire către orizont, apoi către valurile care se sparg neîncetat la picioarele mele. Îmi reamintesc cine sunt și cum am ajuns aici. Mulțumesc pentru tot, pentru călătoria până în prezent, pentru conștientizări, pentru supărări, pentru lecții dureroase. Pentru șlefuirea sufletului. Pentru redescoperire, reinventare și renaștere. Iar apoi închid ochii... și totul o ia de la început, doar că, de data aceasta, sub o altă formă.

Sursă foto EpicStockMedia, Alena Ozerova / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri