18 Mai 2023 publicat în Lifestyle 60 share-uri

Avem liberul arbitru pentru a ne trăi viața exact așa cum ne dorim. Gândurile noastre ne determină felul de a fi, de a iubi, de a trăi...

În viață avem liberul arbitru ce a fi exact ceea ce ne dorim. Alegerile noastre ne pot costa scump sau, dimpotrivă, ne pot umple inima de fericire și împlinire. Totul depinde de noi și de alegerile pe care le facem, chiar în acest moment!

Suntem ceea ce alegem să fim, nu ceea ce ni s-a întâmplat. Nu ne definesc greșelile din trecut și nici eșecurile pe care le-am avut. Trecutul nu mai există, astfel că el nu are nicio importanță pentru persoana pe care o alegem să fim astăzi.

Suntem gândurile din acest moment, emoțiile pe care le simțim în corp, trăirile pe care le avem înainte de culcare și primele griji pe care le avem când ne trezim. Suntem iubirea pe care o oferim celor dragi și speranța cu care începem o nouă zi. Suntem pasiunea pe care o presărăm peste lucrurile care ne aduc plăcere. Suntem visele care nu încetează să existe în mintea noastră și oamenii care rămân în sufletul nostru, chiar dacă ei nu mai sunt fizic lângă noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Suntem atât și mult mai mult. Suntem suma alegerilor noastre, suntem prezent, suntem aici și acum, suntem infiniți, suntem energie vie, suntem miracole date de Dumnezeu.

Suntem ceea ce alegem să fim, iar nimeni și nimic nu se poate lua acest lucru!

Sursă foto: Jorm Sangsorn, Shutterstock / IgorZh, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri