16 Mai 2023 publicat în Lifestyle 171 share-uri

Universul îți oferă doar ceea ce ai nevoie, pentru ca tu să te dezvolți și să crești trecând prin situații limită.

Universul are întotdeauna drumuri potrivite pentru tine, iar, de cele mai multe ori, acestea nu sunt și cele mai ușoare. Totul depinde de sufletul tău și de nevoile pe care acesta le are. Chiar dacă tu îți dorești ceva, este posibil ca sufletul tău să aibă nevoie de cu totul altceva. Iar cum totul în jurul nostru este energie, Universul ne va oferi exact acele situații pe care sufletul nostru le atrage.

Avem nevoie de situații limită, evenimente mai dificile sau oameni care ne vor trăda, pentru ca sufletul nostru să îți poată extrage lecțiile de care are nevoie. Astfel, el va merge către o nouă etapă și va mai parcurge încă un capitol din călătorie.

Chiar dacă ne întrebăm adesea de ce ni s-a întâmplat tocmai nouă un anumit lucru, ei bine, acest lucru ne era necesar existenței noastre, fără de care nu am putea trece în etapa următoare. Iar după fiecare tristețe urmează o bucurie și mai mare, astfel că fiecare lacrimă își va găsi rostul în fiecare zâmbet care va urma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursă foto: Anna Ismagilova, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri