12:04, 27 Aprilie 2010 publicat în Lifestyle

Perfecta pentru a putea fi luata in poseta, portia ta preferata de cereale integrale poate fi servita oricand vrei sa acorzi putin timp sanatatii si siluetei tale. Nestl Fitness 45 g a fost special conceput pentru femei ca tine, dinamice, ce doresc sa aiba o dieta echilibrata.

Noul Nestlé Fitness 45g este creat special pentru femeia activa a zilelor noastre, care isi imparte timpul intre birou si indatoririle casnice si pentru care micul dejun – cea mai importanta masa a zilei, este de multe ori un lux.

Pregatirea micului dejun pentru copii si sot are mereu prioritate? Pleci de acasa in graba pentru ca stii ca te asteapta un trafic super-aglomerat? Esti mai tot timpul in calatorii de afaceri? Tuturor ni se intampla sa neglijam adeseori micul dejun, lucru care se reflecta asupra modului in care ne simtim, dar si asupra siluetei noastre.

De aceea, Nestlé Fitness in noul format de 45 g este solutia ideala de a avea un mic dejun delicios si hranitor, oriunde – acasa sau la birou, si indiferent de programul incarcat pe care il avem.

Citeste si:
Alpro lansează Alpro High Protein, prima gamă de băuturi din plante...
Alpro lansează Alpro High...

Perfecta pentru a putea fi luata in poseta, portia ta preferata de cereale integrale poate fi servita oricand vrei sa acorzi putin timp sanatatii si siluetei tale. Nestlé Fitness 45 g a fost special conceput pentru femei ca tine, dinamice, ce doresc sa aiba o dieta echilibrata.

O solutie practica pentru un mic dejun echilibrat, oricand la dispozitia ta, care in plus te poate ajuta sa iti mentii silueta. Nestlé Fitness 45 g este micul secret care le poate face invidioase pe toate prietenele tale!

Citeste si:
Cum să bei mai multă apă: 6 metode testate
Cum să bei mai multă apă: 6...

Contureaza-ti acum silueta cu cele trei sortimente delicioase de cereale integrale in format 45 g – Nestlé Fitness, Nestlé Fitness Chocolate, Nestlé Fitness & Fruits si pregateste-te pentru o vara minunata!

Tip informatie: comunicat de presa


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri