16 Februarie 2023 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Când pui capul pe pernă și îți dai jos masca pe care ai purtat-o cu tine o zi întreagă, ce gânduri îți vin în minte? După ce tânjește inima ta? Când te uiți în interiorul tău, ești mulțumit de ceea ce vezi?

Alergi toată ziua în stânga și în dreapta, de cele mai multe ori pentru a le face pe plac oamenilor din jurul său. Accepți lucruri care nu își sunt tocmai la îndemână și nu de puține ori spui Da, atunci când, de fapt, ești în dezacord.

Faci prea puține lucruri pentru sufletul tău, iar timpul și energia le irosești adesea pe oamenii care nu îți încălzesc nici pe departe inima. Fugi după perfecțiune și uiți de tine...

De dimineața până seara îți pui masca cu care te-ai obișnuit și spui tuturor că ești bine. Dar, spune-mi sincer, ce se află cu adevărat în sufletul tău?

După o astfel de zi, în care ai încercat să îmbini cât mai multe roluri posibile, cine mai ești tu cu adevărat? Când pui capul pe pernă și îți dai jos masca pe care ai purtat-o cu tine o zi întreagă, ce gânduri îți vin în minte? După ce tânjește inima ta? Când te uiți în interiorul tău, ești mulțumit de ceea ce vezi?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Leagăn pentru toată copilăria

Fă pace cu tine, iar exteriorul se va liniști. Alege cu sufletul și îmbrățișează-ți imperfecțiunile. Ești mai specială decât crezi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri