Si-au spus doar cateva cuvinte cu toate ca atat de multe aveau sa-si spuna -el nu voia sa para slab, ea voia sa-i arate ca s-a schimbat. In drumul lor fiecare s-a gandit la cat de ridicol a parut in fata celuilalt si si-au framantat sufletele, emotiile, sperand ca celalalt sa apara de undeva si sa zica din nou: Hei!si ei vor spune tot ce simt chiar daca vor fi de-a dreptul de neiertat apoi.
Cu drag, Anca”

A recitit scrisoarea de mii de ori. Prima oara a spus ca si-a pus sufletul pe tava, a doua oara a gandit ca e urata, a treia oara i s-a parut hidoasa, iar a patra oara s-a hotarat sa i-o dea a doua zi. Oricum nu stia cum sa spuna intr-un mod placut faptul ca vrea ca si el sa se implice, sa faca lucruri frumoase pentru ea fara ca ea sa i le ceara cum facuse in relatia trecuta. Spera ca el sa isi dea seama de toate acestea dupa ce va citi scrisoarea.

A inceput sa planga din nou…pentru ca nu mai simtea ca el o va intelege sau o va suna. Se simtea un personaj din povestile ei si nu stia ce-i urmeaza secundei prezente… oricum nu cea viitoare.

Un articol de Anca Ciobanu

Foto principala: Hepta.ro

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri